Ληστές με αδυναμία στα ΣΚΡΑΤΣ χτύπησαν στο Περιστέρι - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Σε πρακτορείο προπό

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ - καρέ τη θρασύτατη ληστεία που διέπραξαν δύο άγνωστοι σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι.

Την ώρα της επίθεσης, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR, η γυναίκα ήταν μόνη στο μαγαζί και έκανε αμέριμνη τις δουλειές της. Ξαφνικά ένας οπλισμένος άντρας με τα χαρακτηριστικά του κρυμμένα πίσω από μία μαύρη κουκούλα μπούκαρε από την πόρτα, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και την άρπαξε άγρια, ενώ εκείνη προσπαθούσε να πιάσει το τηλέφωνο.

Ταυτόχρονα έκανε την εμφάνιση του με έναν πορτοκαλί σάκο στα χέρια ο συνεργός του ληστή. Οι δύο άνδρες απομάκρυναν βίαια με σπρωξιές την κοπέλα από το ταμείο και την κάθισαν σε μία καρέκλα.

Ο οπλοφόρος στάθηκε κοντά της φρουρός, ενώ ο δεύτερος ληστής έχωνε βιαστικά στο σάκο δελτία του σκρατς. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο πρώτος εκ των δραστών άφησε αφύλακτο το θύμα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και έσπευσε να βοηθήσει στη συγκέντρωση της λείας.

Οι κακοποιοί αφαίρεσαν όσα κέρματα και δελτία βρήκαν διαθέσιμα και χάθηκαν σαν κύριοι μέσα στη νύχτα, αφήνοντας την υπάλληλο να στέκει ακίνητη σαν άγαλμα.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top