Ποινική δίωξη σε πατέρα και γιο για το άγριο φονικό του 24χρονου Μανώλη στα Ανώγεια

Την Μεγάλη Πέμπτη απολογούνται ο 54χρονος και ο 21χρονος γιος του

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών εμφανίστηκαν την Μεγάλη Τετάρτη ο 54χρονος που φέρεται να σκότωσε τον 24χρονο Μανώλη Στρατάκη στα Ανώγεια, μαζί με τον 21χρονο γιο του.

Εναντίον των δυο αντρών, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη που αφορά στις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας, χωρίς ωστόσο να έχουν προσωποποιηθεί οι κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν το cretalive και το cretapost, ο ένας εκ των συνηγόρων των δυο ανδρών, Διονύσης Βέρρας, δήλωσε:

«Έίναι ξεκάθαρο για την υπεράσπιση ότι πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση. Ως ομάδα υπεράσπισης θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Έχουμε το μυαλό μας και τις δυο οικογένειες και θελουμε να διευκρινίσουμε ότι για μας δεν υπάρχει μονομέρεια στις πράξεις».

Να σημειώσουμε, πως μετά την δολοφονία στα Ανώγεια, ο 54χρονος φερόμενος ως δράστης, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Μυλοποτάμου ενώ στη συνέχεια με τη συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην αστυνομία εμφανίστηκε και ο γιος του 54χρονου. Όπως τονίστηκε από την πλευρά των δικηγόρων του, ο 54χρονος παραδόθηκε ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 23χρονου ενώ ο γιος του εμφανίστηκε στην αστυνομία λόγω των καταθέσεων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Συνήγοροι του 54χρονου εκτός από τον Διονύση Βέρρα, είναι ο Κυριάκος Κορσάββας και ο Γιώργος Κοκοσάλης.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:

Συνελήφθησαν, οι δράστες της ανθρωποκτονίας 23χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 9 Απριλίου 2017 στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 54 και 21 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (12.04.2017) το πρωί στο Ρέθυμνο, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων του κ. Ανακριτή Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, οι δράστες κατηγορούνται ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Ανωγείων, μετά από φραστικό επεισόδιο με τον 23χρονο για μεταξύ τους διαφορές, πυροβόλησαν εναντίον του με αγνώστου τύπου πυροβόλα όπλα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Οι συλληφθέντες οδηγούνται αρμοδίως ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top