Το Star στη ΓΑΔΑ - Έκοβε βόλτες ο ληστής του Π.Φαλήρου μέσα στο διαμέρισμα;

Που εστιάζουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για το φιάσκο της ντουλάπας

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την έρευνα του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ για το φιάσκο με τον ληστή της ντουλάπας στο Παλαιό Φάληρο μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, η Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη. 

Στο ερώτημα της κας Ζαχαρέα  «αν θα “πέσει” κανένα κεφάλι;», η δημοσιογράφος είπε ότι «προς το παρόν όλοι οι εμπλεκόμενοι δίνουν εξηγήσεις. Ο κύριος Τόσκας έχει ζητήσει αναλυτική ενημέρωση και οι πληροφορίες λένε πως η μια υπηρεσία τα ρίχνει στην άλλη, καθώς στο σημείο της ληστείας πήγαν άνδρες της άμεσης δράσης, της Δίας, της Ασφάλειας του Παλαιού Φαλήρου αλλά και της άνδρες της Σήμανσης». 

«Αυτό που λένε, είναι ότι έψαξαν την ντουλάπα», είπε η Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη και διερωτήθηκε πως είναι δυνατό να άνοιξαν την ντουλάπα και να μην βρήκαν τον ληστή, έστω και αν ο τελευταίος κρύβονταν κάτω από τις κουβέρτες! 

«Το νέο σενάριο που συζητείται και εξετάζεται είναι ο ληστής να ήταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, ενώ ήδη οι αστυνομικοί ήταν εκεί και να πήγε στην ντουλάπα, αφού κατάλαβε ότι την είχαν ήδη ψάξει οι ένστολοι», πρόσθεσε η δημοσιογράφος. 

«Αυτό θυμίζει τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή», σχολίασε από την πλευρά της η κυρία Μάρα Ζαχαρέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top