Θρίλερ στην Πάτρα:Της ζήτησε να τον βοηθήσει με το ΑΤΜ και την βίασε επανειλημμένα

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις: Φίλος του συντρόφου της 27χρονης ο βιαστής

Της ζήτησε να τον βοηθήσει με το ΑΤΜ και την βίασε

Σοκάρει το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή των Βραχνέικων στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24, μια 27χρονη κοπέλα έζησε τον απόλυτο τρόμο όταν ένας συνομήλικος της άνδρας, επισκέφθηκε το σπίτι της στην Αγία Τριάδα Πατρών προκειμένου να της ζητήσει βοήθεια για μια ανάληψη μετρητών που ήθελε να κάνει από το ΑΤΜ.

Αφού την έπεισε να τον ακολουθήσει με την αιτιολογία ότι δεν γνώριζε την διαδικασία, ο 27χρονος την μετέφερε με ταξί σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Βραχνέικα και την βίασε επανειλημμένα. Τελικά, την άφησε να φύγει το πρωί της Δευτέρας.

H 27χρονη κοπέλα, κινούμενη πεζή, συνάντησε μια γυναίκα από την οποία ζήτησε βοήθεια ενημερώνοντας την τι είχε συμβεί.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 

Μετά τον βιασμό της, η 27χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης, ο οποίος αποδείχτηκε στη συνέχεια πως ήταν γνωστός της και… φίλος του συντρόφου της!

Αυτό που αναμένουν τώρα οι Αρχές, είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα γίνουν στην 27χρονη. Ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης από την πλευρά του, υποστηρίζει ότι υνευρέθηκε με την κοπέλα με τη συναίνεσή της.

Σημειώνεται πως η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση και του συντρόφου του θύματος.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top