ΣΚΟΤΩΣΕ και ΤΕΜΑΧΙΣΕ τον φίλο του γιατί ζήλευε τις ερωτικές του επιτυχίες

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Πύργο

Η… ζήλεια για τις ερωτικές επιτυχίες, αλλά και το φλερτ που επεδίωκε με νεαρή κοπέλα από τον Πύργο, ήταν τα κίνητρα του 27χρονου Πακιστανού, ο οποίος σκότωσε και τεμάχισε 30χρονο ομοεθνή του.

Σύμφωνα με το Ηλεία Live ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σοκαρίστηκαν από τις αποκαλύψεις, ενώ όπως τονίζουν ο κατηγορούμενος είναι ένας αδίστακτος άνθρωπος, έτοιμος να σκοτώσει για ασήμαντη αφορμή.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται, όταν στις 21 Μαρτίου ο εργοδότης του 30χρονου Αλί δήλωσε την εξαφάνισή του, μιας και δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του.

Ο νεαρός Πακιστανός που ήταν γνωστός στον Πύργο, δεν είχε πάρει μαζί του χρήματα, ούτε και το μηχανάκι του. Έτσι οι αστυνομικοί το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να απευθυνθούν στα φιλικά του πρόσωπα και συγκεκριμένα σε ομοεθνείς του για να αναζητήσουν πληροφορίες.

Μιλώντας με τον 27χρονο δράστη που ήταν φίλος του, εκείνος απαντούσε αόριστα, λέγοντας πως ο 30χρονος έφυγε για την Ιταλία, αλλά δεν έπεισε τους αστυνομικούς.

Ο νεαρός υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις και αμέσως τα βλέμματα έπεσαν πάνω τους. Ένα μάλιστα από τα λάθη που έκανε ο δράστης ήταν να κρατήσει μετά τη δολοφονία, το κινητό του θύματος στα χέρια του.

Οι αστυνομικοί τον πίεσαν αρκετά, ο 27χρονος όμως κρατούσε σκληρή στάση. Δε συνέβη το ίδιο όμως και με την 23χρονη σύζυγό του, που είχε παντρευτεί μαζί του με μουσουλμανικό γάμο, η οποία «έσπασε» όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Η ίδια ομολόγησε ότι ήταν μπροστά όταν ο σύζυγός της κι ένας 19χρονος ομοεθνής τους μετέφεραν σε μια βαλίτσα το τεμαχισμένο πτώμα του 30χρονου Πακιστανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ηλεία Live και το Patrisnews ο 27χρονος, αν και ήταν παντρεμένος διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με μια 48χρονη από τον Πύργο. Την ίδια στιγμή ο 30χρονος φίλος του, ήθελε να συνάψει σχέση με την 19χρονη κόρη της, κάτι που δεν άρεσε στον δράστη, ο οποίος και ζητούσε από το φίλο του να μην προχωρήσει με το πρόσχημα ότι αυτός έχει σχέση με τη μητέρα της.

Ο 30χρονος διαφωνούσε με τα επιχειρήματά του και όπως έγινε γνωστό από ένα σημείο και έπειτα ο 27χρονος τον ζήλευε λόγω των επιτυχιών που είχε στο γυναικείο φύλο, αλλά και της οικονομικής του άνεσης.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν η 48χρονη χώρισε τον 27χρονο και σύναψε σχέση με άλλον αλλοδαπό.

Το χρονικό του εγκλήματος

Ο 30χρονος Αλί, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον Πύργο και αγαπητός λόγω της εργασίας του, δεν υποπτεύθηκε κάτι άσχημο όταν ο 27χρονος τον κάλεσε στο σπίτι του το απόγευμα της 20ης Μαρτίου με το πρόσχημα της συνεύρεσης με κάποια γυναίκα.

Ο 27χρονος δράστης είχε φροντίσει να λείπει η γυναίκα τους, ενώ προσποιήθηκε ότι είχε καεί η λάμπα της τουαλέτας, όπου είχε κρύψει ένα μαχαίρι κι ένα κασάρι και του ζήτησε να τον βοηθήσει να την αλλάξουν.

Την ώρα που ο 30χρονος ξεβίδωνε τη λάμπα, ο 27χρονος, πατώντας σε ένα σκαμνί τον μαχαίρωσε πισώπλατα στον αυχένα.

Ο Αλί πέθανε ακαριαία και μετά ο δράστης μαζί με έναν 19χρονο φίλο του τον τεμάχισαν, κόβοντάς τον στη μέση και στη συνέχεια αποκεφαλίζοντάς τον και κόβοντάς του το αριστερό του χέρι.

Κατόπιν τον τύλιξαν σε ένα νάιλον και τον έβαλαν σε μια βαλίτσα, ενώ μετά έθαψαν στην αυλή του σπιτιού το μαχαίρι και το κασάρι.

Μετά από αυτό ζήτησε ένα αγροτικό φορτηγάκι από τον εργοδότη του με πρόσχημα ότι θα μετέφερε κοπριά, ενώ μια μέρα πριν είχε σκάψει και λάκκο για να θάψει το πτώμα, στη θέαση Αγία Μαρίνα στη Βαρβάσαινα.

Τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου, φόρτωσαν τη βαλίτσα με το πτώμα στο φορτηγάκι και μαζί με την 23χρονη σύζυγό του μετέβησαν στο σημείο, όπου και η γυναίκα αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Ο 27χρονος έκαψε τη βαλίτσα και επέστρεψε στο σπίτι του, όμως κράτησε το κινητό του θύματος και τέσσερις τραπεζικές κάρτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο δράστης ήταν έτοιμος να διαπράξει κι άλλο έγκλημα, έχοντας βάλει στο στόχαστρό του την πρώην σχέση του.

Ο 27χρονος και η 23χρονη σύζυγός του συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για την ανθρωποκτονία του 30χρονου Πακιστανού.

Σε βάρος τους είχε εκδοθεί νωρίτερα ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν σήμερα στον Ανακριτή Ηλείας. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται o 19χρονος ομοεθνής του δράστη, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, κατά τις οποίες αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, δεδομένα και ευρήματα, που συγκεντρώθηκαν από τους αστυνομικούς. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top