Βιαστής στο Γκάζι! 22χρονη βγήκε για ποτό και βρέθηκε στο κρεβάτι του τρόμου

30χρονος της έριξε ναρκωτικό στο ποτήρι ενώ διασκέδαζαν! Πρώτη ανάρτηση: 31-03-2017 17:29

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία φοιτήτρια στα χέρια ενός βιαστή. Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία πως ένας 30χρονος της έριξε στο ποτό το "ναρκωτικό του βιασμού", ενώ διασκέδαζε με την παρέα της στο Γκάζι....

Αναλυτικότερα....

Όταν η 22χρονη κοπέλα έβγαινε για ποτό με τους φίλους της, δεν φανταζόταν ότι θα βρεθεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου χωρίς να το θέλει, χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει γύρω της. Όλα ήταν θολά από τη στιγμή που ο 30χρονος έριξε κρυφά στο ποτό της το "ναρκωτικό του βιασμού"Την πήρε ημιλιπόθυμη από το club στο Γκάζι, όπου διασκέδαζε με την παρέα της, και την οδήγησε στο κρεβάτι του τρόμου.

Η 22χρονη φοιτήτρια ήταν πολύ ζαλισμένη. Δεν μπορούσε να αντιδράσει. Μερικές γουλιές από το "πειραγμένο" ποτό ήταν αρκετές για να αφεθεί στις αρρωστημένες ορέξεις του δράστη.

Όταν πέρασε η επήρεια του ναρκωτικού, ήρθαν στο μυαλό της εικόνες από το προηγούμενο βράδυ, όταν ο νεαρός όρμησε πάνω στο κορμί της. Η άτυχη κοπέλα κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στο τμήμα ασφαλείας Πετραλώνων.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εντόπισαν τον 30χρονο από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου στο Γκάζι και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή φοιτήτρια πήγε σε ιατροδικαστή για να γίνει πραγματογνωμοσύνη, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και για τον νόμο περί ναρκωτικών. Η έρευνα σε βάρος του συνεχίζεται από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε ότι αφορά στις δραστηριότητές του στη διακίνηση ναρκωτικών, ενώ ερευνάται η πιθανότητα να έχουν υπάρξει τυχόν και άλλα θύματά του με τον ίδιο τρόπο...

Τι είναι το ναρκωτικό βιασμού

Το ναρκωτικό του βιασμού έχει ως βασικό συστατικό του τις βενδοζιαζεπίνες. Έχει ιδιότητες ηρεμιστικές, υπνωτικές, αγχολυτικές. Όλες αυτές οι ιδιότητες γίνονται εκμεταλλεύσιμες από τους δράστες των βιασμών, έτσι ώστε να αναστείλουν την αντίδρασή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top