ΣΟΚ στα Πατήσια: Τον σκότωσε επειδή του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο του!

Περιστατικό απίστευτης αγριότητας σε αλσύλλιο της οδού Αχαρνών

Τον σκότωσε επειδή του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο του

Σκηνές απίστευτης αγριότητας εκτυλίχθηκαν στα Πατήσια, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να πεθάνει και ένας άλλος να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν σε αλσύλλιο της οδού Αχαρνών, τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου.

Δύο Μολδαβοί, 38 και 36 ετών κάθονταν σε παγκάκι, ενώ την ίδια ώρα- περίπου στα 03:00- άτομο αλβανικής καταγωγής είχε βγάλει βόλτα εκεί τον μεγαλόσωμο σκύλο του.

Οι δυο Μολδαβοί, ενοχλημένοι από τον σκύλο, φέρονται να έκαναν παρατήρηση στον άνδρα.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονο φραστικό επεισόδιο. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επικοινώνησε με ένα φίλο του, ο οποίος δεν άργησε να φτάσει στο σημείο, κρατώντας ένα λοστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος άνδρας επιτέθηκε άγρια στους δύο Μολδαβούς, καταφέρνοντάς τους χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε μαζί με τον φίλο του, ενώ τα δύο θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Ο 38χρονος πήρε εξιτήριο αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά τρεις ημέρες αργότερα ο φίλος του υπέκυψε, καθώς είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία, που πήρε κατάθεση από τον 38χρονο, αναζητά αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, αλλά και τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top