ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ τον Ντάισελμπλουμ και τον Μοσκοβισί είχαν δυο από τα οχτώ ΝΕΑ τρομο-δέματα που εντοπίστηκαν στα ΕΛΤΑ!

Αποστολείς αυτή την φορά εμφανίζονταν άτομα από τον οικονομικό και πανεπιστημιακό χώρο - Πρώτη ανάρτηση: 20/03/2017, 23:03

Για τον Ντάισελμπλουμ πήγαινε το 1 απο τα 8 τρομο-δέματα

Στο πόδι βρίσκεται η Αντιτρομοκρατική μετά τα οχτώ ΝΕΑ τρομο-δέματα που εντοπίστηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, λίγο πριν μεταφερθούν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί «ταξιδέψουν» στην Ευρώπη.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, τα «φρέσκα» τρομο-πακέτα είχαν παρόμοια συνδεσμολογία με αυτά που εστάλησαν στο Βερολίνο (στο Γερμανικό ΥΠΟΙΚ με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε) και στο Παρίσι (στα γραφεία του ΔΝΤ, όπου τραυματίστηκε μια υπάλληλος, με παραλήπτη τον Πολ Τόμσεν).

Τα παγιδευμένα δέματα εντοπίστηκαν την Δευτέρα στο Κρυονέρι, έπειτα από έρευνες και μεγάλη επιχείρηση που έστησαν αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής αλλά και υπάλληλοι των ΕΛΤΑ προκειμένου να αναζητήσουν και άλλους «ύποπτους» φακέλους.

ΔΥΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΧΤΩ ΠΑΡΑΛΗΠΤΩΝ Ο… ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΚΑΙ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, αποστολείς των φακέλων αυτή τη φορά δεν αναγράφονταν εν ενεργεία πολιτικά πρόσωπα, αλλά άτομα από τον οικονομικό και πανεπιστημιακό χώρο, ενώ αποδέκτες ήταν αξιωματούχοι του οικονομικού επιτελείου της ΕΕ και στελέχη μεγάλων εταιρειών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. 

Μάλιστα δυο εκ των οχτώ παραληπτών ήταν ο ίδιος ο επικεφαλής του Eurogroup, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ και ο κοινοτικός Επίτροπος, Πιέρ Μοσκοβισί. 

Αποστολείς των δεμάτων φέρονται να είναι μεταξύ άλλων, οι πρώην υπουργοί Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης και Γκίκας Χαρδούβελης.

Πάντως δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα παρόμοια δέματα, γι΄αυτό και οι αστυνομικοί αναμένεται να συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες τις εξονυχιστικές έρευνες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top