ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ειδικού φρουρού που δολοφόνησε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά

Θέλουν να επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς του ότι ήταν εθισμένος στον ηλεκτρονικό τζόγο

Ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ειδικού φρουρού

Αποφασισμένοι να εντοπίσουν το κίνητρο της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί είναι οι αστυνομικοί της Καστοριάς και γι΄ αυτό άλλωστε θα ανοίξουν οι λογαριασμοί του 30χρονου ειδικού φρουρού, ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Όπως αναφέρει το Alphafm από την ενέργεια αυτή, αλλά και από την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών, αναμένεται να πέσει φως στα πραγματικά αίτια της δολοφονίας του ταξιτζή.

Τόσο ο ίδιος ο ειδικός φρουρός, όσο και συνάδελφοί του ανέφεραν ότι ο 30χρονος ήταν εθισμένος στον τζόγο, όπου σπαταλούσε μεγάλα χρηματικά ποσά με αποτέλεσμα να έχει και οικογενειακά προβλήματα.

Η αστυνομία και η εισαγγελία εκτιμούν λοιπόν ότι όταν ανοίξουν οι λογαριασμοί θα φανεί η κίνηση των χρημάτων και θα επιβεβαιωθούν ή όχι οι ισχυρισμοί αυτοί.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 29χρονη σύζυγος του ειδικού φρουρού, το βράδυ του φονικού δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την υπηρεσία του.

Οι συνάδελφοί του τον ρώτησαν σε ποιον ανήκει το χωράφι στη Λεύκη της Καστοριάς κι εκείνος απάντησε στον πατέρα του.

Ο ειδικός φρουρός ενημερώθηκε από τον συνάδελφό του ότι βρέθηκε το πτώμα του οδηγού ταξί και όπως είπε η σύζυγός του η συμπεριφορά του άλλαξε κάπως, αλλά όταν τον ρώτησε τι του συνέβη, της είπε ότι τον πονάει το στομάχι του.

Στη συνέχεια ο ειδικός φρουρός πήγε για ύπνο και τίποτα στη συμπεριφορά του δεν έδειχνε κάτι ύποπτο. Τα ξημερώματα, μετά τη 01:00 το τηλέφωνο ξαναχτύπησε και ενημερώθηκε ότι πρέπει να παρουσιαστεί στην υπηρεσία.

Τα όσα συνέβησαν η 29χρονη τα έμαθε από το internet καθώς ο σύζυγός της δεν της αποκάλυψε το παραμικρό, ενώ για τη δολοφονία έμαθε επισήμως την επόμενη μέρα το πρωί στις 10:00 όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι τους για έρευνα.

Η συμπεριφορά του 30χρονου έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα στους αστυνομικούς, καθώς αν στόχος του ήταν όντως η ληστεία και δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία, τότε θα ήταν πολύ ανήσυχος και η συμπεριφορά του θα πρόδιδε ότι κάτι είχε συμβεί.

Σύμφωνα όμως με τη μαρτυρία της συζύγου του, ο ειδικός φρουρός έδειξε να ανησυχεί μόνο μετά το πρώτο τηλεφώνημα και μετά πήγε για ύπνο σαν να μη συνέβη τίποτα.

Αυτή, λένε οι ειδικοί δεν είναι η συμπεριφορά που έχει συνήθως ένας άνθρωπος όταν έχει αφαιρέσει μια ζωή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top