Νέα Στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη! Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είχε ο πατέρας

Οι φόβοι ότι θα του πάρουν το παιδί

Νέα Στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία στη Μεσσήνη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Μεσσήνη, όταν ένας 59χρονος πατέρας πυροβόλησε τη 10χρονη κόρη του ενώ κοιμόταν και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος ο 59χρονος τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ πιεσμένος τόσο ψυχολογικά μετά από το θάνατο της συζύγου του, όσο και οικονομικά αφού δεν εργαζόταν.

Σύμφωνα με όσα έχει μεταδώσει και το star.gr, ο άνδρας εργαζόταν ως εργολάβος οικοδομικών μηχανημάτων και είχε απασχοληθεί ένα διάστημα και ως συμβασιούχος στο δήμο.

Τα τελευταία χρόνια όμως ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για εκείνον, μιας και πριν από περίπου τέσσερα χρόνια έχασε τη σύζυγό του από ανίατη ασθένεια, ενώ δεν είχε και εργασία.

Ο 59χρονος το τελευταίο διάστημα είχε χάσει πάρα πολλά κιλά και είχε ανησυχήσει ότι έχει κάτι σοβαρό. Απευθύνθηκε σε γιατρό κι εκείνος του είπε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ψυχολογικό και θα πρέπει να αποτανθεί σε έναν ψυχίατρο, ώστε να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή αμέσως.

Εκείνος όμως φέρεται να μην άκουσε τις συμβουλές του, ενώ κάτοικοι της περιοχής λένε ότι εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε είχε προστριβές με τα αδέλφια της γυναίκας του που ανησυχούσαν για τη 10χρονη ανιψιά τους.

Ο αδελφός μάλιστα της γυναίκας ήταν εκείνος που στήριχε οικονομικά τον 59χρονο για χάρη της μικρής, ενώ βλέποντας τον γαμπρό του ένα ψυχολογικό βάρος, του είχε ζητήσει να την πάρει σπίτι του και να τη μεγαλώσει εκείνος με τη γυναίκα του.

Ο άνδρας όμως ήταν ανένδοτος, με όλους όσοι τον γνώριζαν να τονίζουν ότι υπεραγαπούσε το παιδί του, αφού μαζί με τη σύζυγό του είχαν δυσκολευτεί να το αποκτήσουν και το κατάφεραν μετά από 11 αποτυχημένες εξωσωματικές.

Πιθανόν μάλιστα ο μεγάλος του φόβος να ήταν ότι θα του πάρουν τη 10χρονη κόρη του κι έτσι επέλεξε και για τους δυο τους το θάνατο.

Χθες το πρωί η οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία πήγε στο σπίτι όπως κάθε πρωί για να πάρει τη μικρή και να την πάει στο σχολείο. Όταν δεν απάντησε κανείς κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και βρήκαν νεκρούς τον 59χρονο  και τη 10χρονη κόρη του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας είχε πυροβολήσει με μια σφαίρα το κορίτσι στο πίσω μέρος του κεφαλιού την ώρα που κοιμόταν και μετά με μια σφαίρα αφαίρεσε και τη δική του ζωή.

Το 10χρονο κορίτσι ήταν πολύ αγαπητό στη Μεσσήνη. Ήταν άριστη μαθήτρια και πολύ καλό παιδί. Βέβαια ο χαμός της μαμάς της, της είχε στοιχίσει πολύ, ενώ σύμφωνα με το θείο του είχε ζητήσει να μπει και η δική του φωτογραφία στο μνήμα της μητέρας της.

Η κηδεία του πατέρα και της κόρης θα γίνει σήμερα, με όλη την κοινωνία της Μεσσήνης να μην μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πώς έγινε ένα τόσο μεγάλο κακό στην πόλη τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top