ΘΡΙΛΕΡ με την αρπαγή επιχειρηματία από αδίστακτους κακοποιούς

Ο 41χρονος άντρας έζησε τον απόλυτο τρόμο

Τον απόλυτο τρόμο στα χέρια τριών αδίκαστων ληστών έζησε ένας επιχειρηματίας 41 ετών, με τους δράστες να του έχουν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του. Οι κακοποιοί, αφού τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στα γραφεία της επιχείρησής του στον Άλιμο, πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο και τον άφησαν ελεύθερο, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Χθες το βράδυ, γύρω στις 20.00 ο... ανυποψίαστος επιχειρηματίας έφτασε το σπίτι του στη Ριζούπολη, με ένα μαύρο Cherokee και πάρκαρε. Όμως, τρεις κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πιστόλια, του είχαν στήσει καρτέρι!

Στο σπίτι,  χρήματα για να αρπάξουν δεν υπήρχαν. Οι αδίστακτοι κακοποιοί περιέλουσαν το θύμα τους με εύφλεκτο υγρό, απειλώντας πως θα τον κάψουν ζωντανό, αν δεν τους αποκάλυπτε πού τα έχει κρυμμένα. Ο 41χρονος, που είναι ιδιοκτήτης εταιρείας στοιχημάτων, αναγκάστηκε να τους οδηγήσει στην επιχείρησή του, στον Άλιμο. Εκείνος βρέθηκε ξανά στο τζιπ του, ενώ ένα Opel Corsa ακολουθούσε σε όλη τη διαδρομή.

Στην εταιρεία, όπου εκτός από το φύλακα βρισκόταν και μια υπάλληλος, οι ληστές ανάγκασαν το θύμα να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ' όπου πήραν 120.000 ευρώ. Στη συνέχεια, υποχρέωσαν τον ίδιο και τους δύο εργαζόμενους να μπουν στο τζιπ και κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και τους άφησαν ελεύθερους.

Λίγο πιο κάτω, στη συμβολή των οδών Σεβαστείας και Μαραθώνος, οι κακοποιοί έκαψαν το μαύρο τζιπ, αλλά και το Opel εξαφανίζοντας τα ίχνη τους.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, που σύμφωνα με την αστυνομία μιλούσαν σπαστά ελληνικά, βρίσκονται εξέλιξη. Μάλιστα, εικάζεται ότι οι κακοποιοί ήταν καλά πληροφορημένοι πως το θύμα τους είχε χρήματα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top