ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ οι απαγωγείς του 41χρονου επιχειρηματία! Θα τον έκαιγαν ζωντανό αν δεν τους έδινε τα χρήματα

Τι αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ

Θα τον έκαιγαν ζωντανό αν δεν τους έδινε τα χρήματα

Στο πόδι βρίσκονται οι αρχές  για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών κακοποιών που χθες το βράδυ απήγαγαν επιχειρηματία από το σπίτι του στα Πατίσια και μετέπειτα τον οδήγησαν στην επιχείρησή του και πήραν 120.000 ευρώ.

 Η αστυνομία κάνει λόγο για εγκληματίες εξαιρετικής βιαιότητας, καθώς όπως έγινε γνωστό δεν δίστασαν να περιλούσουν το 41χρονο επιχειρηματία με εύφλεκτο υγρό, απειλώντας τον ότι θα τον κάψουν ζωντανό αν δεν τους αποκάλυπτε πού είχε κρυμμένα τα χρήματα.

«Πρόκειται για σκληρούς και ιδιαίτερα βίαιους κακοποιούς. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που "χτυπάει" χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων» τονίζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό οι τρεις δράστες λίγο μετά τις 20:00 απήγαγαν τον επιχειρηματία, ο οποίος έχει φορολογικό γραφείο και είναι εκπρόσωπος εταιρείας στοιχημάτων, ενώ στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει με το τζιπ του στην έδρα της επιχείρησής του στον Άλιμο, αφού πρώτα τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, οι τρεις κακοποιοί μιλούσαν σπαστά ελληνικά και εκτιμάται ότι πρόκειται πιθανότατα για αλλοδαπούς.

Μόλις έφτασαν στον Άλιμο, όπου βρισκόταν ο φύλακας και μια υπάλληλος, ανάγκασαν τον επιχειρηματία να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και πήραν 120.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, υποχρέωσαν τον επιχειρηματία μαζί με τον φύλακα και την υπάλληλο να μπουν στο αυτοκίνητο, κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια με τους δράστες να τους ακολουθούν και κάποια στιγμή τους απελευθέρωσαν και έβαλαν φωτιά στα δύο αυτοκίνητα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top