Βίασε και χτύπησε άγρια την πρώην σύζυγό του μέσα στο αυτοκίνητο: «Θα σου κάνω ο,τι σου κάνει ο άλλος»

Τίτλοι τέλους στην πολύκροτη δίκη-Σε 6χρονη φυλάκιση καταδικάστηκε ο 40χρονος

Βίασε και χτύπησε άγρια την πρώην σύζυγό του

Με μια απόφαση-καταπέλτη από το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, έπεσαν τίτλοι τέλους στην υπόθεση που είχε σοκάρει την Κύπρο το 2015.

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, όταν η πρώην σύζυγος ενός 40χρονου άνδρα από την Λευκωσία, τον κατήγγειλε ότι την βίασε μέσα στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια την χτύπησε άγρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» που αποκαλύπτει σοκαριστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, όλα έγιναν έπειτα από νυχτερινή έξοδο της πρώην συζύγου του 40χρονου με έναν φίλο του καταδικασθέντα. Όταν εκείνη κάποια στιγμή επέστρεψε σπίτι της, δέχθηκε τηλεφώνημα του πρώην συζύγου της ο οποίος της άσκησε αφόρητες πιέσεις προκειμένου να συναντηθούν ώστε να συζητήσουν κάτι προσωπικό.

Η γυναίκα δέχτηκε να τον συναντήσει, αλλά με την προϋπόθεση ότι θα τους ακολουθούσε και ο κοινός τους φίλο. Έτσι κι έγινε. Όμως όταν συναντήθηκαν,  ο 40χρονος πρώην σύζυγος της  σε έξαλλη κατάσταση την υποχρέωσε με την βία να μπει στο δικό του αυτοκίνητο για να χαθεί στην πορεία μέσα στα στενά αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας την σε ακατοίκητη περιοχή, με τον κοινό τους γνωστό να χάνει τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αυτός της έλεγε πως θα της κάνει αυτά που άκουσε ότι κάνει σε έναν άλλον άντρα, με την 36χρονη παραπονούμενη να κλαίει και να τον παρακαλεί να σταματήσει, αλλά μάταια, καθώς ο κατηγορούμενος συνέχιζε την αποτρόπαια πράξη του, ενώ της τράβαγε τα μαλλιά. 

Εν τέλει, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας καταδίκασε τον 40χρονο την περασμένη Τρίτη (14/3) σε εξάχρονη φυλάκιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top