Η αλήθεια για τον φόνο του ταξιτζή στην Καστοριά - Τι όπλισε το χέρι του ειδικού φρουρού

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιώργος Σόμπολος

Όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα σκοτεινά σημεία της κατάθεσης του ειδικού φρουρού, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με το 45άρι του, τον οδηγό ταξί στην Καστοριά, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Γιώργος Σόμπολος.

Ο απεσταλμένος του Star στην Καστοριά, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα, είπε  πως προκύπτουν πολλά ερωτήματα από την απολογία του νεαρού αστυνομικού στον ανακριτή.

«Αυτό που προβληματίζει τις αρχές και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι το κίνητρο της επίθεσης. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι κίνητρο του ήταν η ληστεία, όμως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκφράζουν την απορία “τι νόμιζε ο δράστης, ότι θα έκανε ληστεία με το 45άρι του και μετά δεν θα γινόταν καταγγελία;”» είπε ο Γιώργος Σόμπολος, τονίζοντας πως φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες από τις αρμόδιες αρχές .

«Με την άρση τηλεφωνικού απορρήτου θα δουν αν θύτης και θύμα είχαν επικοινωνία, κάτι που αρνείται ο κατηγορούμενος. Επίσης θα δουν αν υπήρχε επικοινωνία άλλων συγγενικών προσώπων μεταξύ των δύο οικογενειών», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top