ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ STAR από τη ληστεία στο Καματερό-Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες - Πρώτη ανάρτηση 11-03-2017 21:01

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της αιματηρής ληστείας σε σούπερ μάρκετ στο Καματερό το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όταν ο ληστής οπλισμένος, εισέβαλε στο κατάστημα, μια υπάλληλος πάτησε το μπουτόν πανικού . Η αστυνομία έδρασε σχεδόν ακαριαία και άνδρες της, έφτασαν στο σημείο πολύ γρήγορα χωρίς έτσι να δώσουν το χρόνο στον ληστή να διαφύγει.

Δεν αποκλείεται μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες να υπήρχε και τσιλιαδόρος, συνεργός του δράστη, ο οποίος βλέποντας τα περιπολικά να καταφτάνουν, να τράπηκε σε φυγή.

Ο κακοποιός που ήταν μέσα στο σούπερ μάρκετ, θεώρησε σκόπιμο να αρπάξει μια υπάλληλο για όμηρο.

Την ίδια ώρα στη δημοσιότητα φέρνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της ληστείας. Σε αυτό καταγράφεται η στιγμή όπου το περιπολικό είναι σε απόσταση ασφαλείας έξω από την είσοδο του σούπερ μάρκετ και ένας αστυνομικός καλεί από το μεγάφωνο τον δράστη να πετάξει το όπλο, να βγει έξω και να παραδοθεί.

Ο κακοποιός όμως δεν υπάκουσε τις εντολές, και με την όμηρο ανεβαίνει αρχικά στον πρώτο όροφο του σούπερ μάρκετ προκειμένου να βρει τρόπο διαφυγής. Ήδη όμως είχαν καταφτάσει και άλλα περιπολικά. Ο δράστης προφανώς συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο ήταν να το σκάσει και αποφάσισε να κάνει την ηρωική έξοδο.

Η όμηρος, κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο δράστης επιχειρεί να βγει από το κατάστημα πυροβολώντας. Τότε οι αστυνομικοί ανταπόδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα τουλάχιστον δύο σφαίρες να τραυματίσουν τον ληστή.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του STAR και ο κακοποιός μεταφέρθηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς σοβαρή αλλά σταθερή, ενώ πιθανότατα πρόκειται για Έλληνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top