Μια κάμερα ασφαλείας οδήγησε τους αστυνομικούς στην Καστοριά στην σύλληψη του συναδέλφου τους για δολοφονία

Το GPS και ο εντοπισμός του ταξί με τον δολοφονημένο οδηγό

Μια κάμερα ασφαλείας οδήγησε τους αστυνομικούς στην Καστοριά στην σύλληψη του συναδέλφου τους για δολοφονία

Μια κάμερα ασφαλείας ήταν αυτή που οδήγησε τους  αστυνομικούς στην Καστοριά στην σύλληψη του συναδέλφου τους στην Καστοριά, o οποίος κατηγορείται για την δολοφονία 52χρονου οδηγού ταξί.     

Συγκεκριμένα,  όπως αναφέρει το svouranews.gr της Καστοριάς, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί άρχισαν να «ξεσκονίζουν» τις κάμερες από τα καταστήματα. Σε μια από αυτές, και συγκεκριμένα στην κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου, φάνηκε ένα άτομο να επιβιβάζεται στο ταξί. Ο άνδρας αυτός κάτι τους θύμιζε. Μετά από προσεχτική ανάλυση του βίντεο διαπίστωσαν πως πρόκειται για συνάδελφό τους. Έτσι λοιπόν, τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο για προσωπικές διαφορές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κάμερα τον δείχνει και μέσα στο ταξί, λίγη ώρα πριν χαθεί το σήμα από το GPS του οχήματος του θύματος.

Οι έρευνες άρχισαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, καθώς από νωρίς χθες το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός, με δεδομένη την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν. Τελικά, εντόπισαν το όχημά του λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν, ήδη, νεκρός, όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία απέκλεισε την περιοχή.

Μάλιστα, για τη διευκόλυνση των ερευνών μεταφέρθηκαν στην Καστοριά γεννήτριες από το εγκληματολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι στο σημείο, δεν βρέθηκε όπλο, αλλά όπως διαπιστώθηκε αργότερα  και αποκάλυψε πρώτο το star.gr  είναι το ίδιο 45άρι με το οποίο ο 30χρονος ειδικός φρουρός είχε πυροβολήσει  τον τρομοκράτη Μαζιώτη, όταν υπηρετούσε στην Αθήνα.

 

Στο σημείο έφτασε και αργά το βράδυ και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top