Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για την σύλληψη των δύο αδίστακτων κακοποιών που σχεδόν καθημερινά ληστεύουν κατάστημα στα Γλυκά Νερά.  Σε ένα συγκλονιστικό  βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο Βάϊος Σύρρος  φαίνεται η θρασύτητα των ληστών αλλά και η αγωνία των θυμάτων, όπως ο υπάλληλος ενός πρακτορείου ο οποίος  καταρρέει  από την ένταση καθώς οι οπλοφόροι του είχαν κολλήσει το πιστόλι στα πλευρά. 

Βγάζει το πιστόλι από τη ζώνη και με ψυχρότητα εκτελεστή πλησιάζει  βιαστικά τα θύματά του γνωρίζοντας ότι έχει το απόλυτο πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Ο συνεργός του που στέκεται στην πόρτα, οπλίζει το πιστόλι για να δείξει ότι δεν αστειεύονται.

Ο κακοποιός  περνάει μέσα από το γκισέ και κολλάει το πιστόλι στα πλευρά του υπαλλήλου, ο οποίος παγώνει από τον τρόμο. Με όση ψυχραιμία του απομένει αρχίζει να δίνει τα χρήματα στον κακοποιό. Ο ληστής όμως δεν φαίνεται ικανοποιημένος και απειλεί να τον πυροβολήσει. Ο υπάλληλος ανοίγει τότε  ένα συρτάρι που έχει μπροστά του και δίνει στο ληστή τις υπόλοιπες εισπράξεις. 

Οι κακοποιός αρπάζει τα χρήματα με το ένα χέρι και κρατώντας το πιστόλι με το άλλο, φεύγει από το πρακτορείο ακολουθώντας τον συνεργό του που του ανοίγει την πόρτα.

Εκείνη τη στιγμή τα πόδια του υπαλλήλου λυγίζουν από την ένταση.  Βγαίνει από το γκισέ και γονατίζει στο πάτωμα προσπαθώντας να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ. Επί 20 δευτερόλεπτα που του φάνηκαν αιώνας, ο ληστής του είχε καρφωμένο το πιστόλι στα πλευρά έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη.

Μετά τα αλλεπάλληλες ληστρικές επιθέσεις οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν αυτούς τους δύο κακοποιούς που λυμαίνονται τα καταστήματα στα Γλυκά Νερά.  Είναι αλλοδαποί περίπου 35 ετών και  πιθανότατα  ζουν στην περιοχή.  Ο ένας μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  είχε ξαναπάει  στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να κατοπεύσει την περιοχή.

 Ο διαρρήκτης πετούσε …πέτρες!

Τα μεσάνυχτα Σούδα διαρρήκτης προσπαθούσε επί ώρες να διαρρήξει τα καταστήματα πετώντας πέτρες στις τζαμαρίες. Μάλιστα είχε βάλει στο στόχαστρο δύο ιχθυοπωλεία κι ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Το μόνο που κατάφερε ωστόσο ήταν να αρπάξει περίπου 40 ευρώ.

 

Tags: