Ολόκληρο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ βρέθηκε σε μία ΜΟΝΟ θυρίδα μελών της σπείρας των Ρομά-ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Χρυσές λίρες, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας ανάμεσα στα κλοπιμαία

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αρμόδιοι αστυνομικοί συντάκτες και ολόκληρο το πανελλήνιο αντικρύζοντας τα κλοπιμαία που βρέθηκαν σε μία μόνο θυρίδα μελών της σπείρας των Ρομά που ξάφριζε σπίτια επωνύμων, τα οποία παρουσίασε σήμερα η αστυνομία.

Χρυσές λίρες, περιδέραια, βραχιόλια, δαχτυλίδια, ρολόγια είναι ανάμεσα στα χιλιάδες ευρήματα των αστυνομικών που εκτιμούν ότι η αξία τους είναι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Το κέρδος δε των μελών της σπείρας ανέρχεται σε ανυπολόγιστα ύψη, αφού όπως έχει γίνει γνωστό φρόντιζαν να… «σκοτώνουν» γρήγορα τα κλοπιμαία.

Από τις έρευνες που έχει κάνει μέχρι στιγμής η αστυνομία σε 17 σπίτια, αποθήκες, τραπεζικές θυρίδες έχουν βρεθεί κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ, χρηματικά ποσά της τάξης των 76.070 ευρώ, 700 χρυσές σφαίρες, πανάκριβα ρολόγια, όπλα, φυσίγγια και μικροποσότητες ναρκωτικών.

Μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί 33 διαρρήξεις – κλοπές, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Όσοι πολίτες έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης σπείρας, μπορούν στις επόμενες δέκα μέρες να τηλεφωνούν στο 2106875116 και να δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται να δουν τα ευρήματα, ώστε να μπορέσουν να έρθουν από το τμήμα ασφάλειας Αμαρουσίου για να διαπιστωθεί αν όντως υπάρχουν δικά τους πράγματα ανάμεσά σε αυτά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top