Η Πόλα Ρούπα ξαναχτύπησε! Λίγες μέρες μετά την προκήρυξη-μανιφέστο  για την δράση του Επαναστατικού Αγώνα, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, ανήρτησε νέο κείμενο της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου το βράδυ της Δευτέρας.

Μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, η Πόλα Ρούπα μιλώντας για την σύλληψη της επαναλαμβάνει τα περί «τρίτου χτυπήματος στον Επαναστατικό Αγώνα», εξαπολύοντας δριμύτατη επίθεση στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, κ.κ Κοντονή και Τόσκα, γιατί οργάνωσαν όπως λέει «σχέδιο εξόντωσης του παιδιού της».

Χαρακτηρίζει "ψεύτες, υποκριτές και ελεεινούς" όλους όσοι βρίσκονται στην κυβέρνηση και προειδοποιεί ότι με το να την εμποδίζουν να βλέπει το παιδί της μαζί με τον Μαζιώτη, είναι σαν να κηρύσσουν πόλεμο .

«Και γι’ αυτό τον πόλεμο, όπως και για κάθε άλλον, υπάρχει σχέδιο. Ξέρουν ότι ο Επαναστατικός Αγώνας πάντα βάσει σχεδίου δρούσε. Αν υποθέσουμε ότι αυτός ο πόλεμος που επιχειρεί ο Κοντονής εναντίον μας και εναντίον του παιδιού μας με εργαλείο τη φυλακή είναι μια παρτίδα σκάκι, όπου από τη μία είναι αυτός και από την άλλη είμαστε ο Μαζιώτης κι εγώ, το ματ είναι ήδη δικό μας…Το εύφλεκτο υλικό υπάρχει ήδη μέσα στις φυλακές και τότε ο ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζει, όχι απλά θα τον αδειάσει, όπως έκανε μέχρι τώρα αφήνοντάς τον έκθετο και μόνο του σε δημόσιες συνεντεύξεις, αλλά θα τον πετάξει οριστικά εκτός κυβέρνησης, ενώ ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από την πιο χυδαία και πιο αποτρόπαια μορφή πολιτικής αιχμαλωσίας που έχει γίνει ποτέ, θα χρεωθεί και την πρώτη εισβολή ΕΚΑΜ στις γυναικείες φυλακές. Και το χειρότερο, θα χρεωθεί και την υποδαύλιση μιας έκρηξης που θα τινάξει στον αέρα το "σωφρονιστικό" σύστημα», τονίζει η ίδια.