ΦΡΙΚΗ στα Χανιά! 69χρονος ασέλγησε σε βάρος ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ κοριτσιού

Καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή

69χρονος ασέλγησε σε βάρος ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟΥ κοριτσιού

Σε δέκα χρόνια φυλακή καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ένας 69χρονος από τα Χανιά, ο οποίος το 2007 είχε συλληφθεί για ασέλγεια σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις τεσσάρων ετών.

Όπως αναφέρει το Flashnews, το δικαστήριο έκανε αποδεκτή την πρόταση του εισαγγελέα, ενώ απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα του κατηγορούμενου για να υπολογιστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Ο 69χρονος θα οδηγηθεί στη φυλακή και σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου αν υποβάλει έφεση αυτή δε θα έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς ο Εισαγγελέας ζήτησε από το δικαστήριο να σταλεί η συνολική δικογραφία στα δικαστήρια των Χανίων, προκειμένου να εξεταστεί και η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος και της αδελφής του κοριτσιού που τότε ήταν εννέα ετών.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Χανίων είχε καταδικάσει τον 69χρονο σε ποινή φυλάκισης 12 ετών, όμως υπέβαλλε έφεση και το Πενταμελές Εφετείο ακύρωσε την πρώτη καταδίκη με την αιτιολογία της αλλαγής της σχετικής δικονομίας, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top