ΤΕΛΟΣ στο ΘΡΙΛΕΡ με το νεκρό βρέφος στο Θριάσιο – Εμφανίστηκε ο πατέρας του στην αστυνομία

Βρέθηκε η αιτία θανάτου του

Τέλος στο θρίλερ με τον μόλις 2 μηνών κοριτσάκι που μεταφέρθηκε νεκρό στο Θριάσιο Νοσοκομείο έδωσε το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο έδειξε ότι ο θάνατος του βρέφους δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το κοριτσάκι είχε μεταφερθεί αναίσθητο στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Όπως έγινε γνωστό το μωρό ήταν άρρωστο τις τρεις τελευταίες μέρες και οι γονείς του το είχαν αφήσει σε συγγενικό τους πρόσωπο μαζί με τον αδελφό του. Το έβαλε λοιπόν για ύπνο και όταν ξύπνησε η 17χρονη που το πρόσεχε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς είχε εμφανίσει κάποια σημάδια που παρέπεμπαν σε έντονη αδιαθεσία του μωρού.

Το μετέφερε αμέσως στο Θριάσιο κι εκεί οι γιατροί επί 20 λεπτά προσπαθούσαν να το επαναφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Την υπόθεση ανέλαβε ο εισαγγελέας ανηλίκων, ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, όπως επίσης να αναζητηθούν οι γονείς και να γίνει νεκροψία.

Ο ιατροδικαστής λοιπόν διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποια εγκληματική ενέργεια και ότι το παιδί κατέληξε εξαιτίας της ασθένειας την οποία είχε.

Στο μεταξύ ο πατέρας του παιδιού εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Ζεφυρίου για να ενημερωθεί για το τι είχε συμβεί, συνελήφθη, αλλά λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Πλέον εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που θα δείξουν και την ακριβή αιτία του θανάτου του βρέφους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top