Έτσι παρέσυρε τον 6χρονο ο 15χρονος Ρομά-Τι του έταξε πριν τον βιάσει άγρια και τον στραγγαλίσει

Οργισμένοι οι γονείς και οι συγγενείς του Σεζάλ-Ζητούν να «κρεμαστεί» ο δράστης

Προφυλακιστέος κρίθηκε όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο 15χρονος κωφάλαλος Ρομά, που το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, βίασε άγρια και στραγγάλισε τον 6χρονο Σεζάλ Μεχμεταλή, εγκαταλείποντας το άψυχο κορμί του σε μια εγκαταλελειμμένη οικία μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του.

ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ:

Πρότεινε στον 6χρονο να πάνε να παίξουν ηλεκτρονικά. Εκείνος δέχτηκε. Όταν τελείωσαν, του πρότεινε να πάνε στο ακατοίκητο σπίτι να παίξουν, όμως το αγόρι αρνήθηκε γιατί δεν ήθελε να απομακρυνθεί από τον οικισμό. Τότε του είπε ότι θα αγοράσει μια σοκολάτα και θα την φάνε μαζί. Έτσι έπεισε το παιδί και πήγαν στο ακατοίκητο.

Στις επίμονες ερωτήσεις της ανακρίτριας για ποιο λόγο το έκανε αυτό, ο κατηγορούμενος δεν απάντησε.

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ:

Από νωρίς οι γονείς και συγγενείς του 6χρονου Σεζάλ είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Κομοτηνής περιμένοντας την απόφαση της ανακρίτριας, μετά την απολογία του 15χρονου κατηγορούμενου. Οργισμένοι ζητούσαν δικαίωση.

«Να τον κρεμάσουνε. Να μη βγει καθόλου. Θέλουμε να τον κρεμάσουνε . Να τον βάλουνε φυλακές», φώναζαν.

Να σημειώσουμε, ότι ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος επειδή έχει συμπληρώσει το 15ο έτος και θα οδηγηθεί στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στην Κόρινθο. Πριν μεταφερθεί εκεί θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η οικογένεια του άτυχου Σεζάλ θα επιδιώξει η δίκη να γίνει τους αμέσως επόμενους μήνες.

Όπως εξήγησε στο Star ο δικηγόρος Δημήτρης Μπόλης:

«Μόνο για τους άνω των 15 ετών ανηλίκους, και μόνο στην περίπτωση που έχουν τελέσει ένα πολύ σκληρό και σοβαρό αδίκημα, είναι δυνατόν να διαταχθεί εγκλεισμός τους σε κατάστημα κράτησης Νέων. Στις εξαιρετικά σπάνιες αυτές περιπτώσεις, ο νομοθέτης προβλέπει τον εγκλεισμό του ανηλίκου από 2-10 έτη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top