ΕΚΒΙΑΖΕ τον ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ φίλο της για να μην τον αποκαλύψει και τελικά συνελήφθη!

Στραβός βγήκε ο εκβιασμός σε 43χρονη γυναίκα

ΕΚΒΙΑΖΕ τον ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ φίλο της για να μην τον αποκαλύψει

Μια 43χρονη Ρουμάνα συνελήφθη για εκβιασμό του παντρεμένου συντρόφου της. Η γυναίκα συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τους αστυνομικούς, ύστερα από καταγγελία που έγινε εναντίον της, από τον ίδιο τον εραστή της. 

Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου. Η 43χρονη προσήχθη χθες, Πέμπτη, στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, όπου και της ασκήθηκε δίωξη για εκβίαση κατ' εξακολούθηση. Τελικά, παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για δίκη.

Σύμφωνα με όσα δημοσιοποίησε η αστυνομία, η 43χρονη κατηγορείται ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και την Τετάρτη, εκβίαζε τον 45χρονο φίλο της, αποσπώντας του διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία, στο σύνολό τους, ανέρχονται σε 5.500 ευρώ, για να μην αποκαλύψει την σχέση τους στην σύζυγο του.

Ο 45χρονος κατήγγειλε τον εκβιασμό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και, με 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, προσημειωμένα από την αστυνομία, συνάντησε την ερωμένη του και της τα έδωσε. Οι αστυνομικοί, λίγο αργότερα, έκαναν έλεγχο, βρήκαν τα χαρτονομίσματα-παγίδες και τη συνέλαβαν.

Η 43χρονη αρνείται τα όσα της καταλογίζονται, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε απείλησε ή εκβίασε τον 45χρονο και δήλωσε, επίσης, στους αστυνομικούς ότι πράγματι έχει λάβει ορισμένα χρήματα από αυτόν, μέρος εκ των οποίων της τα έδωσε χωρίς να τα ζητήσει και άλλα ως δανεικά, που θα του τα επέστρεφε. Για τα 500 ευρώ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, η γυναίκα είπε ότι εκείνη του είχε ζητήσει δανεικά μόνο 100 ευρώ αλλά εκείνος, από μόνος του, της έδωσε 500 ευρώ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top