Ο δολοφόνος της Κουμπούρα τηλεφώνησε στον Σώρρα και πήγε σε μοναχό μετά το έγκλημα!

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κατηγορούμενου

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της παιδοψυχίατρου, Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.  Λίγη ώρα μετά το φόνο, ο κατηγορούμενος κάλεσε σε κινητό τηλέφωνο που ανήκει στον Αρτέμη Σώρρα.

Η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους, διήρκησε 5,5 λεπτά, σύμφωνα με το έγγραφο που έστειλε η ελληνική αστυνομία στον εισαγγελέα.

Ο 39χρονος την μοιραία νύχτα έκανε δύο κλήσεις προς το θύμα από το δικό του κινητό  από τις 12 παρά δέκα τη νύχτα μέχρι τις δυο παρά δέκα.

Επτά λεπτά αργότερα, από το κινητό της άτυχης γυναίκας  πραγματοποιούνται  δυο κλήσεις. Η πρώτη γίνεται σε κινητό που ανήκει σε μέλος του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” και η  δεύτερη προς κινητό που έχει δηλωθεί ότι ανήκει στον Αρτέμη Σώρρα,  σύμφωνα με τη Real News. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας και οι δυο κλήσεις έγιναν αμέσως μετά τη δολοφονία της παιδοψυχίατρου. 

Ο αδερφός της άτυχης, Θώμης Κουμπούρα, Σάββας μιλώντας στο Star, ζητά να δώσουν εξηγήσεις όλοι όσοι έχουν «άμεση ή έμμεση εμπλοκή με την υπόθεση. Τον φυσικό αυτουργό τον βρήκαμε. Ενδεχομένως να υπάρχει και ηθικός αυτουργός. Ενδεχομένως να υπάρχει συνέργεια και υπόθαλψη εγκληματία. Η κατάθεση του κατηγορούμενου δεν μας ικανοποιεί».

Αποκαλυπτικά είναι και τα όσα είπε ο μοναχός, στον οποίο κατέφυγε ο κατηγορούμενος αμέσως μετά το φόνο. «Με ρώτησε αν ήμουν μόνος στο μοναστήρι. Φαινόταν εξουθενωμένος... Μου έλεγε ασυνάρτητα πράγματα, πως είναι ένας από τους 63 ανθρώπους στον κόσμο που διαχειρίζονται τα χρήματα του πλανήτη, ότι τον κυνηγούν δαίμονες και πως κάποια οργάνωση-σκιά θέλει να τον εξοντώσει», είπε χαρακτηριστικά. 

Οι πρώτες πληροφορίες μετά τη σύλληψη του κατηγορουμένου έλεγαν ότι η καθαίρεση του από τον πολιτικό φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” ήταν τον τελευταίο καιρό το σημείο τριβής και καυγάδων με την παιδοψυχίατρο. Ο Αρτέμης Σώρρας, μετά τη δολοφονία, έσπευσε πάντως να διαχωρίσει τη θέση του, μέσω των social media.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top