Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον 6χρονο που βρέθηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της Κομοτηνής. Ο 6χρονος ήταν δεμένος πισθάγκωνα και είχε αμυχές στο πρόσωπο ενώ όπως είπε στο star.gr ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κιφνίδης δεν αποκλείεται να βιάστηκε.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, για τον 6χρονο που ήταν κωφός, είχε εκδοθεί και Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δράστης της αποτρόπαιης αυτής πράξης φέρεται πως είναι ένας 15χρονος από τον Άρατο Ροδόπης, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομία. Ο δράστης μάλιστα ήταν γνωστός στους κατοίκους του Αλάν Κουγιού ενώ αυτό που σοκάρει είναι ότι και ο ίδιος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού.

Όπως διαβάζουμε στο fonirodopis, ο 15χρονος κατά το παρελθόν, φέρεται να είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδάκι.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο θύτης και το θύμα δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν, ούτε να ακούσουν. Μάλιστα έμεναν κοντά, σε ένα καταυλισμό ΡΟΜΑ στο Αλάν Κουγιού, όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι άθλιες.

Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού από τον βιασμό και την δολοφονία του 6χρονου που βρέθηκε νεκρός, 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Οι κάτοικοι μιλώντας στην κάμερα της fonirodopis, εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών από τους συγκρατούμενους του. «Να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά γυναίκα της περιοχής η οποία κάλεσε παράλληλα την Πολιτεία να βάλει μια τάξη στη συνοικία καθώς επικρατεί φόβος με την συχνή παρουσία, ξένων προς αυτούς, κακοποιών στοιχείων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Νεντίμ, παππούς του άτυχου μικρού, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη και την οργή του για τον αδόκητο χαμό του εγγονού του

Tags: