ΦΡΙΚΗ: Βρέθηκε δολοφονημένος ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κομοτηνή

Για το έγκλημα έχει προσαχθεί ένας 15χρονος

Δολοφονημένος ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί

Δολοφονημένος βρέθηκε ο 6χρονος Σεζάλ Μεχμεταλή, ο οποίος όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, είχε εξαφανιστεί χθες Κυριακή στην Κομοτηνή.

Το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού, εντοπίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ως ύποπτος έχει προσαχθεί ένας 15χρονος, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να βιάσει ένα παιδάκι.

Να σημειώσουμε, πως για την αναζήτηση του Σεζάλ είχε κινητοποιηθεί και το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει, το παιδάκι ήταν κωφό.

Ο 6χρονος, ζούσε με την οικογένειά του στη συνοικία Αλάν Κογιού της Κομοτηνής: Πρόκειται για μια παραγκούπολη στο κέντρο της Κομοτηνής, μια ανάσα, σχεδόν από το Διοικητήριο της πόλης, όπου όμως, οι άνθρωποι ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ 6ΧΡΟΝΟΥ

«Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών στην εξαφάνιση ενός παιδιού. Κάθε λεπτό μετράει όταν αναζητείται ένα παιδί. Η εξαφάνιση του 6χρονου αγοριού είχε δηλωθεί χθες το βράδυ στις αρμόδιες αρχές ενώ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί. Άμεσα ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert και ταυτόχρονα ο οργανισμός κινητοποιήθηκε σε συνεργασία και με άλλες ομάδες έρευνας και διάσωσης για να βρεθούν στο σημείο της εξαφάνισης, τόσο με εξειδικευμένους εθελοντές και σκυλιά διάσωσης όσο και με τον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Όλοι όμως έφτασαν αργά…

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top