ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Από το στενό του περιβάλλον οι δολοφόνοι του επιχειρηματία από το Ηράκλειο

Ο συνέταιρός του ένας από αυτούς

Ανατροπή στα μέχρι τώρα δεδομένα φέρνουν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως σχετικά με τη δολοφονία του επιχειρηματία Ιάκωβου Εμμανουήλ από το Ηράκλειο και αποδεικνύουν ότι οι δολοφόνοι του ήταν άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον.

Όπως αναφέρει το Cretapost, ο συνέταιρος του 39χρονου επιχειρηματία είναι ένας από τους δράστες που εμπλέκονται στη δολοφονία του, αν και ο ίδιος αρνείται τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Μάλιστα στην αστυνομία έριξε όλη την ευθύνη σε ένα άλλο πρόσωπο, επίσης του στενού περιβάλλοντος του επιχειρηματία, το οποίο έως χθες δεν είχε συλληφθεί.

Επίσης συνελήφθη και η σύντροφος του συνέταιρου του 39χρονου, η οποία ζει στο Ηράκλειο.

Μέχρι χθες η αστυνομία αναζητούσε το άτομο που κατονόμασε ο συνέταιρος και μέχρι στιγμής έχουν από τις έρευνες έχουν καταλήξει ότι πρέπει να βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τη σύντροφό του, ο ρόλος της οποίας εκτιμάται ότι ήταν «αχνός». Εκτιμάται μάλιστα ότι για ένα διάστημα είχαν φύγει από το νησί, αλλά επέστρεψαν.

Φως στο μυστήριο της δολοφονίας του Ιάκωβου Εμμανουήλ έριξε το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, αλλά και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου κι έτσι η αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνέταιρος φέρεται να μετέφερε το πτώμα του 39χρονου στο σημείο που βρέθηκε, οδηγώντας το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύντροφός του.

Ο συνέταιρος από την άλλη, τα ρίχνει όλα στον φίλο του που αναζητείται από τις αρχές, όμως οι αστυνομικοί είναι επιφυλακτικοί ως προς τους ισχυρισμούς του και εκτιμούν ότι πίσω από τη δολοφονία κρύβονται οικονομικές δοσοληψίες και χρεωστούμενα.

Ανατριχιαστικό είναι τέλος το γεγονός ότι ο άνθρωπος με τον οποίο επέλεξε ο Εμμανουήλ να συνεργαστεί τελικά ήταν αυτός που του έκοψε το νήμα της ζωής, ο οποίος όλο αυτόν τον καιρό μαζί με τη σύντροφό του έπαιζαν θέατρο, ότι δήθεν θρηνούν και θέλουν να τιμωρηθούν εκείνοι που δολοφόνησαν τον 39χρονο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top