Το συγκλονιστικό εύρημα του ιατροδικαστή για το πτώμα του άνδρα που βρέθηκε σε κάδο στη Δάφνη

Είχε στραγγαλιστεί με άσχημο τρόπο-Τον είχαν σκοτώσει εδώ και 20 μέρες

Ανατριχίλα προκαλεί το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης (12 Ιανουαρίου) στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Ηροδότου στη Δάφνη, όταν ένας οδοκαθαριστής εντόπισε έναν υπνόσακο να εξέχει από κάδο απορριμμάτων, αναδύοντας μια έντονη και άσχημη μυρωδιά.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, το πτώμα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ήταν μέσα στο sleeping bag και τυλιγμένο με καλώδια.

ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΗΜΕΡΕΣ:

Oι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως το πτώμα ανήκει σε έναν Έλληνα 73 ετών, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή είχε στραγγαλιστεί και μάλιστα με άσχημο τρόπο, ενώ φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από θλων όργανο, και παράλληλα είχε δεχθεί χτυπήματα στο πρόσωπο, καθώς η μύτη του είναι σπασμένη.

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ

Το πλέον συγκλονιστικό εύρημα του ιατροδικαστή είναι το γεγονός πως η δολοφονία του 73χρονου, κατά πάσα πιθανότητα αστέγου της περιοχής, διεπράχθη πριν από περίπου 20 ημέρες και ο δολοφόνος η οι δολοφόνοι του, κρατούσαν το πτώμα όλο αυτό το διάστημα σε κάποιο χώρο και πριν από περίπου 24ωρες αποφάσισαν να το ξεφορτωθούν. Από πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, ίσως πρόκειται για άστεγο της περιοχής, ο οποίος έχει εδώ και 20 μέρες να δώσει σημεία ζωής.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top