Πιστόλι και χειροβομβίδες είχε στο σακίδιό του ο 37χρονος σεσημασμένος ποινικός

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR

Ένα τέτοιο πιστόλι είχε στο σακίδιο του ο 37χρονος που συνελήφθη στην Νέα Σμύρνη. Ένα όπλο στο οποίο είχε παρέμβει και το είχε μετατρέψει σε κανονικό πυροβόλο, έτοιμο να ρίξει 19 σφαίρες κατά ριπάς.

Πάνω του βρέθηκαν επίσης 3 γεμιστήρες και συνολικά είχε στην κατοχή του 59 σφαίρες και 2 χειροβομβίδες. Ένας σκληρός κακοποιός, που όπως λένε οι αστυνομικοί του τμήματος διαρρηκτών, δεν θα δίσταζε να έρθει σε συμπλοκή μαζί τους, αν του δινόταν η ευκαιρία.

Πως όμως κατάφερνε τόσο καιρό να περνά απαρατήρητος; Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, είχε φροντίσει οι κινήσεις του να μην κινούν  τις υποψίες κανενός. Π.χ. φορούσε ρούχα με έντονα χρώματα, όπως την ημέρα της σύλληψής του, στην οδό Κοραή. Η εμφάνισή του δηλαδή παρέπεμπε σε έναν νέο της εποχής που του άρεσε η μόδα και σίγουρα όχι στον κακοποιό ο οποίος κατηγορείται για 20 ληστείες.

Είχε σχέσεις όμως με την Πολλά Ρούπα και την 25χρονη; Είχε εμπλακεί σε ληστείες τραπεζών μαζί της; Της είχε προμηθεύσει όπλα; Είχε επισκεφτεί το σπίτι της Ηλιούπολης όπου έμενε η 48χρονη;

"Εμείς μπορούμε να ξέρουμε και να είδαμε πολλά. Τα εργαστήρια όμως θα βάλουν την σφραγίδα" λέει στο STAR αξιωματικός που παρακολουθούσε τις κινήσεις του 37χρονου.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Διαρρηκτών εμφανίζονται πιο σίγουροι για την δράση του δεύτερου ποινικού που συνελήφθη. Ο 55χρονος με δυο δολοφονίες στην πλάτη του, σύμφωνα με τις κατηγορίες που του αποδίδονται, είχε συμμετάσχει μόνο σε ληστείες σούπερ μαρκετ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top