Δύο υπουργούς απειλεί με σφαίρα στο κεφάλι ο Μαζιώτης μέσα από τη φυλακή

Άμεση διασύνδεση της ομάδας Ρούπα με τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στο ΠΑΣΟΚ βλέπουν οι αρχές

Άμεση διασύνδεση της ομάδας Ρούπα με τους δύο κουκουλοφόρους που προσπάθησαν να δολοφονήσουν αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια, βλέπουν πλέον οι διωκτικές αρχές, καθώς θεωρούν δεδομένο ότι το κίνητρο της χθεσινής αιματηρής επίθεσης με καλάσνικοφ, ήταν η τυφλή εκδίκηση για τη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.

Μια δολοφονική επίθεση με θύμα έναν 33χρονο αστυνομικό πατέρα τριών παιδιών που σώθηκε από θαύμα.

Από την βαλλιστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι το καλάσνικοφ είχε ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλες δύο τρομοκρατικές ενέργειες. Στην ένοπλη επίθεση κατά της πρεσβείας του Μεξικού τον περασμένο Ιούλιο στο Κολωνάκι αλλά και σε παλιότερη επίθεση με πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ τον Μάιο του 2014.

Την ευθύνη είχε αναλάβει η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα που έριξε πρόσφατα και την χειροβομβίδα στην πρεσβεία της Γαλλίας στο Σύνταγμα.Οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι ότι έχουν στα χέρια τους τα δύο πρόσωπα που πιθανότητα πάτησαν τη σκανδάλη, αποτυπωμένα στις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στο κρησφύγετο της Πόλας Ρούπας στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τους δύο άνδρες που σύμφωνα με εκτιμήσεις σήμερα είναι περίπου 35 ετών. Στις φωτογραφίες είναι δέκα χρόνια νεότεροι και τα πραγματικά τους στοιχεία παραμένουν άγνωστα.

"Στο "Εξαρχιστάν" οι έρευνες"

Επί της ουσίας ωστόσο, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, οι έρευνες αμέσως μετά την δολοφονική επίθεση περιορίστηκαν στα σύνορα του Εξαρχιστάν.

Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ μέσα από τη φυλακή

Ευθείες απειλές κατά της ζωής των υπουργών Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα εξαπολύει ο καταδικασμένος για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης.

Σε δήλωσή του, που αναρτήθηκε στο indymedia, ο Μαζιώτης κάνει γνωστό ότι οι δηλώσεις του συνηγόρου κ.Φραγκίσκου Ραγκούση δεν αντιπροσωπεύουν εκείνον και τη σύντροφό του Πόλα Ρούπα. Οι δηλώσεις αυτές έγιναν το βράδυ της Κυριακής όταν δόθηκε η επιμέλεια του εξάχρονου γιου των Μαζιώτη και Ρούπα στη μητέρα της Ρούπα, και ο κ.Ραγκούσης είχε ευχαριστήσει τους δύο υπουργούς.

Ο Μαζιώτης δηλώνει: «Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ.Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιου μας στη μητέρα της Πόλας Ρούπα, δεν μας αντιπροσωπεύουν. Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top