Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ-Πυροβόλησε και διέφυγε ανενόχλητος στο Εξαρχιστάν! Ήταν τσιράκι της Ρούπα;

Καλά στην υγεία του είναι ο ειδικός φρουρός - Είχε Άγιο και μεγάλη αγωνία για τα παιδιά του, λένε συνάδελφοι του

Δολοφονική τρομοκρατική επίθεση με στόχο αστυνομικούς διμοιρίας που φρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στα Εξάρχεια έγινε λίγο μετά τις έξι το πρωί της Τρίτης  από άγνωστους δράστες, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ. 

Από τις σφαίρες τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ένας αστυνομικός πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr. Όπως λένε, οι συνάδελφοί το ότι είναι ακόμη ζωντανός… είναι πραγματικό θαύμα.  

Άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στην οδό Βαλτετσίου, όταν ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, φώναξαν στους συναδέλφους τους να πέσουν κάτω. Μάλιστα, όταν επιχείρησαν να κινηθούν προς το μέρος του, εκείνος πυροβόλησε μια φορά εναντίον τους, με αποτέλεσμα η σφαίρα να καρφωθεί στο ρολό κάβας που βρίσκεται στο σημείο.

Οι άγνωστοι δράστες ήθελαν οπωσδήποτε να αφήσουν πίσω τους νεκρό κάποιον αστυνομικό. Εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και κατάφεραν να διαφύγουν από την οδό Αραχόβης, προς την περιοχή των Εξαρχείων, όπου δεν υπήρχε καμιά κινητοποίηση για την σύλληψη του! 

Νωρίς, το πρωί της Τρίτης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επισκέφτηκε τον τραυματισμένο αστυνομικό στο νοσοκομείο. 

ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ! 

Οι αστυνομικοί θεωρούν δεδομένο ότι η επίθεση σχετίζεται άμεσα με τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και είχε καθαρά εκδικητικό χαρακτήρα. 

Οι αστυνομικοί ζητούν επιτακτικά την αλλαγή του τρόπου φύλαξης των κτιρίων με ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης και όχι με ακινητοποιημένους αστυνομικούς, που όπως λένε, αποτελούν τον πιο εύκολο στόχο για τον κάθε επίδοξο δολοφόνο.

Είναι καλά στην υγεία του ο αστυνομικός! Είχε Άγιο! 

Όπως είπε η δημοσιογράφος, Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, «ο 33χρονος ειδικός φρουρός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401. Είναι καλά στην υγεία του και τα τραύματα του χαρακτηρίζονται επιπόλαια και υπήρχε η σκέψη να βγει και απόψε! Ωστόσο, ο αστυνομικός νοσηλεύεται ακόμη, οπότε πιθανότατα θα πάρει την Τετάρτη εξιτήριο. Η αγωνία του ήταν για τα παιδιά του και για αυτά ρωτούσε! Από θαύμα ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρότερος και ήταν μόνο από θραύσματα».

Είναι άλλη χώρα τα Εξάρχεια; 

Εντύπωση προκάλεσαν οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες ότι δεν υπήρξε κυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη από τη στιγμή που μπήκε στην περιοχή των Εξαρχείων. 

Στο ερώτημα της κας Ζαχαρέα αν «είναι άλλη χώρα τα Εξάρχεια;», ο δημοσιογράφος του Star, Βάϊος Σύρρος, αναφέρθηκε στο λεγόμενο «άβατο των  Εξαρχείων και το…  Εξαρχιστάν». 

«Από τη στιγμή που ο δράστης μπήκε στην περιοχή των Εξαρχείων, δεν υπήρξε καμία αστυνομική κινητοποίηση, είναι σαν να πέρασε σε άλλο κράτος. Όπως λένε οι ίδιοι οι αστυνομικοί που δέχτηκαν την ένοπλη επίθεση, δεν είδαν ούτε περιπολικά της ένοπλης δράσης, ούτε αυτοκίνητα της ασφάλειας, ούτε την ομάδα ΔΙΑΣ, ούτε άλλη κινητοποίηση στην περιοχή! Είναι απίστευτό περιστατικό και δείχνει ότι τα Εξάρχεια λειτουργούν ως ξεχωριστό αυτόνομο κράτος», είπε ο δημοσιογράφος. 

«Πρέπει να πέσει κάποιος νεκρός για να αλλάξουν οι εντολές από το αρμόδιο υπουργείο για την περιοχή των Εξαρχείων; Θα δούμε», σχολίασε από την πλευρά της η Μάρα Ζαχαρέα. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top