Είχε και εξοχικό η Πόλα Ρούπα! Παιχνίδια αντί για όπλα βρήκε η αστυνομία!

Φύλλο και φτερό κάνουν ένα διαμέρισμα στον Ωρωπό οι άντρες της σήμανσης!

Βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου το νέο κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα στον Ωρωπό. Πρόκειται για μια εξοχική κατοικία, και πιο συγκεκριμένα για ένα διαμέρισμα σε ένα κτίριο, όπου υπάρχουν παραθεριστικές κατοικίες. Η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη φέρεται να μίσθωνε το συγκεκριμένο διαμέρισμα από το 2015, ώστε να κάνει εκεί διακοπές με το παιδί της!

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας ερεύνησαν εξονυχιστικά το χώρο. Δεν περίμεναν να βρουν όπλα, αντιθέτως βρήκαν παιχνίδια του παιδιού!

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δημοσιογράφος Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη, «άντρες της σήμανσης έκανα φύλλο και φτερό το διαμέρισμα, προκειμένου να συλλέξουν γεννητικό υλικό  και δακτυλικά αποτυπώματα, θέλοντας έτσι να διαπιστώσουν αν αυτόν τον χώρο επισκέπτονταν και άλλα άτομα».

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι για τα δύο πιστόλια που βρέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα προκύπτει πως έχουν χρησιμοποιηθεί και συγκεκριμένα τα συνδέουν με την ληστεία στην Κλειτορία το 2014 -για την οποία κατηγορείται ο Νίκος Μαζιώτης -και την αποτυχημένη προσπάθεια της Ρούπα να απελευθερώσει τον σύντροφο της από τις φυλακές Κορυδαλλού με το ελικόπτερο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top