Το τραγικό τέλος του επισκόπου Νύσσης Ελευθερίου-Τον έδεσαν και τον έπνιξαν

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του μετά από 4 χρόνια!

Τρεις αλλοδαποί, δυο 20χρονοι Αφγανοί και ένας 46χρονος Ιρανός αποκαλύφθηκε πως ήταν οι δράστες της δολοφονίας του μακαριστού επισκόπου Νύσσης Ελευθερίου. Ενώ στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα δεν είχαν βρεθεί ίχνη παραβίασης στην πόρτα εισόδου, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το κίνητρο τους ήταν η ληστεία ...Οι δράστες είχαν δέσει και φιμώσει τον άτυχο επίσκοπο και ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων διαπιστώθηκε ότι ένας εκ των δραστών διέφυγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρα της Ευρώπης. Οι άλλοι δυο μετά το στυγερό έγκλημα αναζητούσαν διαβατήρια για να διαφύγουν επίσης στο εξωτερικό, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν τα κατάφεραν. Η αστυνομία αναζητεί τους τρεις δράστες, ενώ έχει κινηθεί και η διαδικασία για την έκδοση ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης. 

Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία του, ο τότε 83χρονος Ιεράρχης του Οικουμενικού θρόνου είχε πέσει θύμα διάρρηξης. Μάλιστα, είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης εξωτερικά και εσωτερικά του διαμερίσματος. Το κύκλωμα όμως την μέρα που βρέθηκε νεκρός από τους γείτονες του δεν λειτουργούσε. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top