Φύλλο και φτερό κάνει η αντιτρομοκρατική το κρησφύγετο της Ρούπα-ΦΩΤΟ star.gr

Τι λένε κάτοικοι της περιοχής

Τεράστια επιχείρηση των αρχών και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Αθανασίου Διάκου 31 στο Μπραχάμι αλλά και σε άλλο στην οδό Ζαΐμη στην Ηλιούπολη.

Άγιος Δημήτριος

 

Στον Άγιο Δημήτριο, έχουν αποκλειστεί τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα ενώ στην περιοχή είναι άνδρες της ΕΚΑΜ και περιπολικά της τροχαίας. Μέσα στην διώροφη κατοικία που πραγματοποειταί η έρευνα, βρίσκεται η σήμανση.

Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος

 

Η επιχείρηση έγινε στις 6 το πρωί.

Άγιος Δημήτριος

 

Ηλιούπολη

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, το κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα ήταν σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη το οποίο φέρεται να της το νοίκιαζε στο όνομα της η 25χρονη που συνελήφθη, ενώ η 25χρονη διαμένει στο Μπραχάμι. Αυτό που μένει να αποσαφηνισθεί είναι που ήταν οι δύο γυναίκες όταν συνελήφθησαν.

Υπενθυμίζεται ότι την Πόλα Ρούπα οι αρχές την καταζητούσαν περίπου 4 χρόνια.

Όπως είπαν κάτοικοι της περιοχής στην ταράτσα της διώροφης κατοικίας, τα τελευταία χρόνια είχε χτιστεί ένα δώμα το οποίο αυτή την στιγμή ερευνούν άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Ηλιούπολη

 

Οι διωκτικές αρχές είχαν ενδείξεις για συμμετοχή της καταζητούμενης «αντάρτισσας πόλης», μέλους του Επαναστατικού Αγώνα, στη ληστεία που σημειώθηκε σε τράπεζα στη Μαλεσίνα, τον Σεπτέμβριο, με λεία περίπου 180.000 ευρώ. 

Η ίδια είχε σχεδιάσει και απόπειρα απόδρασης αντιεξουσιαστών από τις φυλακές Κορυδαλλού και σε μεταγενέστερο κείμενό της είχε αποκαλύψει ότι συμμετείχε σε ληστεία στο νοσοκομείο «Σωτηρία» τον Ιούνιο του 2015 με λεία 125.000 ευρώ.

Ηλιούπολη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top