Σε ΕΞΑΡΣΗ η εγκληματικότητα στην Κόρινθο-Αδίστακτη συμμορία σκορπίζει τον τρόμο

Σοκαρισμένοι και φοβισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Μέσα σε μια ώρα, αδίστακτη συμμορία κακοποιών λήστεψε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του, άρπαξε την τσάντα γυναίκας που περπατούσε και εισέβαλλε με όπλα σε φαρμακείο.

Όπως θα δείτε στο video, η 64χρονη γυναίκα, θύμα της συμμορίας, ακόμα σοκαρισμένη, περιγράφει πώς οι κουκουλοφόροι κακοποιοί που κρατούσαν κυνηγετικό όπλο εισέβαλαν στο σπίτι της λίγο έξω από την πόλη της Κορίνθου. Ηταν οκτώ το βράδυ και στη μονοκατοικία ήταν μαζί με τον 67χρονο σύζυγό της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ζευγάρι έχει μετατρέψει τη μονοκατοικία του σε φρούριο, καθώς παλαιότερα είχαν πέσει θύματα κλοπής δύο φορές. Εχουν βάλει πλέγματα πάνω από τα κάγκελα και συναγερμό. Ωστόσο οι ληστές, που φορούσαν κουκούλες τύπου full face βρήκαν τρόπο να εισβάλουν.

Το λευκό αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες στις τρεις ληστείες το είχαν κλέψει λίγο μετά τις επτά από την περιοχή της Κορίνθου.  Σαράντα λεπτά μετά τη ληστεία στη μονοκατοικία, οι κακοποιοί χτύπησαν μια γυναίκα και άρπαξαν την τσάντα της ενώ  περπατούσε στον Άσσο. 

Η τρίτη ληστεία έγινε σε φαρμακείο στο Βέλο. 

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι, καθώς ληστείες και κλοπές είναι, πλέον, καθημερινό φαινόμενο, ενώ η Αστυνομία έχει στήσει μπλόκα για τη σύλληψη των κουκουλοφόρων ληστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top