ΧΑΜΟΣ στη Λαμία! Δεν άντεξε ο αδελφός της παιδοψυχιάτρου και επιτέθηκε φραστικά στο δολοφόνο της

Πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο ο κατηγορούμενος

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Λαμίας, ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Λ. Κουμπούρας, προέκυψαν νέα στοιχεία στη δικογραφία που πρέπει να μελετηθούν και γι’ αυτό ο πελάτης του θα απολογηθεί αύριο.

Τόνισε μάλιστα ότι η επικοινωνία του μαζί του είναι δυσχερέστατη και ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να βγάλει κάποιο συμπέρασμα, αφού ο πελάτης του δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν επίσης ο συνήγορος της οικογένειας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θ. Σοφός και τα δύο της αδέλφια.

Μάλιστα ο ένας αδελφός της, ο Κώστας, ο οποίος ήταν εκείνος που την αντίκρισε πρώτος νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος δεν άντεξε και βλέποντας τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει από τον ανακριτή ξέσπασε και του επιτέθηκε φραστικά.

Η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το γρίφο του κινήτρου

Οι αρχές έχουν καταλήξει ότι η δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα είναι ένα έγκλημα πάθους, ασαφές παραμένει όμως αν πρόκειται για ερωτικό πάθος, πάθος με κίνητρο τα χρήματα ή πολιτικό πάθος.

Και αυτό γιατί ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι «αν είναι έτσι όπως τα λέτε τη σκότωσα, αλλά εγώ δε θυμάμαι τίποτα».

Σύμφωνα με το Lamia Report δε, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αν το έκανε του αξίζει η θανατική ποινή. 

Όπως έγινε επίσης γνωστό, τόσο εκείνος, όσο και το θύμα ήταν ενεργά μέλη του φορέα του Αρτέμη Σώρρα, «Ελλήνων Συνέλευσις».

Μάλιστα η Θώμη Κουμπούρα είχε δημιουργήσει ένα γραφείο του κόμματος στη Λαμία, του οποίο και ηγείτο, ενώ ετοιμαζόταν να δημιουργήσει και δεύτερο.

Ο φερόμενος ως δράστης από την άλλη ήταν επίσης ηγετικό στέλεχος του φορέα του Σώρρα, όμως είχε αρκετές προστριβές με άλλα στελέχη, κυρίως με αφορμή το γεγονός ότι ο ίδιος εμπορευόταν διάφορα σκευάσματα, χρησιμοποιώντας το όνομα του φορέα.

Σε απόλυτη σύγχυση ο κατηγορούμενος

Παρ’ όλ’ αυτά, κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να εξαχθεί ως προς τα κίνητρα της δολοφονίας, αφού ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και αδυνατεί να συνεργαστεί με τις αρχές.

Τα στοιχεία βέβαια είναι αδιάσειστα, αφού βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματά του και DNA και αυτό που περιμένουν τώρα οι αρχές είναι οι εξηγήσεις που θα δώσει ο ίδιος αύριο στον ανακριτή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top