Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την δολοφονία της γνωστής παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα από την Λαμία. Μπορεί ο νούμερο ένα ύποπτος του εγκλήματος, ένας 39χρονος φίλος του θύματος,να συνελήφθη μετά από περίεργες αναρτήσεις στο Facebook, ωστόσο κάθε μέρα που περνά αποκαλύπτεται και μια νέα πτυχή της υπόθεσης. 

"Τo DNA μίλησε"

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το DNA προδίδει τον 39χρονο, καθώς ταυτοποιήθηκε γενετικό του υλικό στα νύχια του θύματος.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της παιδοψυχιάτρου

Η κηδεία της Θώμης Κουμπούρα έγινε σε κλίμα οδύνης, με τους συγγενείς και τους φίλους της γνωστής γιατρού να περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. 

«Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο τέκνο στον κόσμο με τόση καλοσύνη. Βοηθούσε όλο τον κόσμο», είχε δηλώσει η μητέρα της Θώμης Κουμπούρα στην εκπομπή «Tatiana Live».

Στον ανακριτή ο 39χρονος

Αύριο Τρίτη ο φερόμενος ως δράστης θα κληθεί να εξηγήσει στον ανακριτή όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα.

«Έχουν βρεθεί πολλά στοιχεία. Δόθηκαν στα εργαστήρια και ήδη υπάρχουν αποτελέσματα. Υπήρξε πάλη, είχε αμυντικά τραύματα πάνω της η Θώμη», είπε στην ίδια εκπομπή ο ιατροδικαστής Η.Μπογιόκας, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, καθώς είναι σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία.

"Είναι αστέρι το παιδί μου! Δεν σκότωσε"

Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη, μιλώντας στην εκπομπή, υποστήριξε ότι ο γιος του είναι αθώος. «Το παιδί μου είναι αθώο. Εάν το παιδί μου ήταν φονιάς, θα το σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια. Μόνο καλό έκανε ο γιος μου. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Ο γιος μου είναι ένα αστέρι που θέλουν να το μπλέξουν. Ο γιος μου είναι αθώος και αυτό θα αποδειχτεί. Θα λάμψει η αλήθεια.  Δεν μπορούσε να κάνει κακό ούτε σε μυρμήγκι. Ήταν φίλοι με τη Θώμη. Γλυκύτατη ήταν η Θώμη. Όλη η Λαμία φωνάζει τι ήταν η Θώμη,  βοηθούσε όλο τον κόσμο», είπε ο πατέρας του 39χρονου, τονίζοντας ότι ο ίδιος πιστεύει τον γιο του.