ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες για την δολοφονία Αμοιρίδη: Ήταν νεκρός και μπήκε στο σπίτι η κόρη του

Video ντοκουμέντο-Η σύζυγος του και ο εραστής της ομολόγησαν

Τέλος δεν έχουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη στη Βραζιλία, από την ίδια του την σύζυγο και τον εραστή της!

 

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, πλήρωσε τον εραστή της και έναν ξάδερφό του για να σκοτώσουν τον 59χρονο.

Τόσο η Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα όσο και ο εραστής της,  Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλχο, μετά την ανάκριση ομολόγησαν την ενοχή τους, καθώς ένα video ντοκουμέντο ήταν αυτό που τους πρόδωσε.

Στο εν λόγω video που δημοσίευσε  στο διαδίκτυο η βραζιλιάνικη εφημερίδα  «Jornal National», από τις κάμερες έξω από το σπίτι του πρέσβη, διακρίνεται ο  εραστής της συζύγου του να μπαίνει μαζί με τον ξάδερφό του το σπίτι, όπου λίγη ώρα αργότερα έγινε η δολοφονία. Οι δύο άνδρες περίμεναν  έξω από το σπίτι μία ώρα προτού να μπουν σε αυτό. Στο video φαίνεται ότι η μέρα είναι Δευτέρα και η ώρα  19:53. 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΜΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Αν και αρχικά η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη με τον 29χρονο αστυνομικό εραστή της αρνούνταν τα πάντα (η ίδια μάλιστα υποδυόταν την τεθλιμμένη χήρα), η λουμινόλη στο σαλόνι του σπιτιού του ζευγαριού όπου και όλα δείχνουν πως έγινε το έγκλημα, έφερε στο φως τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο βρήκε τον θάνατο ο Αμοιρίδης.

Πρόκειται για μια ειδική ουσία που αποκαλύπτει υγρά τα οποία δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Το υγρό που ανακάλυψαν οι Αρχές ήταν αίμα, με αποτέλεσμα το ένα στοιχείο μετά το άλλο να οδηγήσουν στην αποκάλυψη του εγκλήματος.

 

Εκτός από την 40χρονη Φρανσουάζ, ΚΑΙ ο 29χρονος εραστής της αρνούνταν τα πάντα, μέχρι που οι Αρχές του έδειξαν το video στο οποίο έχει καταγραφεί να μεταφέρει το πτώμα του πρέσβη.

Η 40ΧΡΟΝΗ ΜΑΥΡΗ ΧΗΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ, Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΝ «ΚΑΛΥΨΕ» ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ «ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ» Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ

Όπως μεταδίδει η βραζιλιάνικη Ο Globo, η σύζυγος του πρέσβη κατηγορεί τον εραστή της για την δολοφονία, ενώ αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ξεκίνησε να κλαίει και να λέει στους αστυνομικούς πως μοναδικός δράστης ήταν ο αστυνομικός και όχι η ίδια.

Ο 29χρονος από την άλλη όχι μόνο δεν την ενέπλεξε, αλλά προσπάθησε και να την προστατέψει.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει έξαλλος ο ξάδερφός του και συνεργός στο έγκλημα, , Eduardo Moreira Tedeschi, ο οποίος κατέθεσε εναντίον της, για να μην πάρουν μονάχα οι δυο τους την ευθύνη!

Μάλιστα την χαρακτήρισε ως «εγκέφαλο της δολοφονίας» τονίζοντας πως εκείνος και ο 29χρονος ήταν απλά τα εκτελεστικά όργανα.

Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Η ΦΡΑΝΣΟΥΑΖ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ

Σύμφωνα με όσα είπε ο ξάδελφος του αστυνομικού, η Φρανσουάζ γύρισε στο σπίτι μαζί με την 11χρονη κόρη της (παιδί του Αμοιρίδη), ενώ ακόμη ο πρέσβης βρίσκονταν στο σαλόνι και είχε ήδη δολοφονηθεί!

Συγκεκριμάν ο Tedeschi αναφέρει πως η σύζυγος του πρέσβη μπήκε με την κόρη τους από την πίσω πόρτα και εκείνη μάλιστα τους παραπονέθηκε επειδή δεν είχαν ήδη απομακρύνει το πτώμα από το σπίτι.

ΤΥΛΙΞΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ

Αφού οι τρεις δράστες δολοφόνησαν τον Έλληνα πρέσβη, στη συνέχεια τύλιξαν το πτώμα του  στο χαλί του σαλονιού και το μετέφεραν στο αυτοκίνητο που ο ίδιος είχε νοικιάσει για τις διακοπές του.

Στη συνέχεια μετέφεραν το πτώμα σε μια τοποθεσία που οι βραζιλιάνικες Αρχές δεν έχουν αποκαλύψει και το έκρυψαν εκεί για δύο ολόκληρες ημέρες.

Τελικά το μετέφεραν κάτω από μια ανισόπεδη διάβαση στην περιοχή όπου διέμενε το ζευγάρι. Στην περιοχή όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο δρουν ισχυρές συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος που διαθέτουν πολιτικές διασυνδέσεις, αλλά και ένοπλες ομάδες που αποτελούνται συχνά από αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας.

Ίσως αυτό να εξηγεί το γιατί επιλέχθηκε αυτό το σημείο για να παρατήσει το πτώμα του Έλληνα πρέσβη το «φονικό ζευγάρι», αφού πιθανώς να ήθελαν να στρέψουν τις έρευνες των Αρχών σε διαφορετικό δρόμο.

Οι Αρχές τη χώρας, ωστόσο, δεν εμφανίζονται κατηγορηματικές ως προς τα ακριβή κίνητρα της δολοφονίας. Για τον λόγο αυτό εξετάζουν όλα τα δεδομένα και συγκεκριμένα ερευνούν τα περιουσιακά στοιχεία του Κυριάκοι Αμοιρίδη, αλλά και το αν υπήρχαν ασφάλειες ζωής τόσο για τον ίδιο, όσο και για την σύζυγο και την 11χρονη κόρη τους.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top