Ομολόγησε ο 39χρονος  ύποπτος για τον φόνο της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.       

Ο δράστης είχε ανεβάσει χθες το πρωί στο facebook ένα ασυνάρτητο μήνυμα πριν τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων, ενώ δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικά ερωτήματα των αστυνομικών, ούτε να δικαιολογήσει τα ευρήματα και τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Τελικά γύρω στις 3:00΄ τα ξημερώματα παραδέχθηκε ότι μέσα στο διαμέρισμα της Θώμης το μοιραίο βράδυ και είπε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα». 

Ο 39χρονος φίλος της δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει  τους λόγους που τον οδήγησαν να σκοτώσει την 45χρονη παιδοψυχίατρο με περισσότερες από 15 μαχαιριές με τόσο μίσος, αλλά όλα δείχνουν έγκλημα πάθους.

Επίσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας περιμένουν να πάρουν σήμερα στα χέρια τους και τις εργαστηριακές απαντήσεις και αναλύσεις για να "δέσουν"  ακόμα καλύτερα την υπόθεση.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και μέσα στην ημέρα θα οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας, ενώπιον Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό της άτυχης Θώμης διαπίστωσε ότι το θύμα πάλεψε με τον δολοφόνο της.

«Το θύμα είχε κακώσεις και από μπουνιές και χαστούκια στο πρόσωπο. Οι μαχαιριές, οι θανατηφόρες ήταν τρεις, ίσως τέσσερις και πάνω από 15 ήταν οι υπόλοιπες μαχαιριές. Υπάρχουν τραύματα άμυνας. Αντιδρούσε το θύμα στον δράστη», δήλωσε στο Star ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας.