Οικογενειακή τραγωδία! Ανιψιός σκότωσε το θείο του-Τα ματωμένα παπούτσια και το μπαστούνι

Απίστευτο έγκλημα χριστουγεννιάτικα στη Ζάκυνθο

Απίστευτο έγκλημα στη Ζάκυνθο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από ένα φρικιαστικό έγκλημα που έγινε μέσα στα Χριστούγεννα!

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, 61χρονος από τα Χαρτάτα έπεσε νεκρός από χτυπήματα στο κεφάλι, που του προκάλεσε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα συγγενικό του πρόσωπο. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα imerazante.gr, δράστης του εγκλήματος είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο 43χρονος ανιψιός του θύματος, και ο λόγος του φονικού είναι κάποιες οικογενειακές διαφορές.

Τον 61χρονο μετέφερε στο Νοσοκομείο του νησιού ο γιος του, ο οποίος, μαζί με τη μητέρα του και σύζυγο του θύματος, κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τους ιατρούς και τους αστυνομικούς, ο θάνατος του 61χρονου προήλθε από τουλάχιστον τρία ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι από μπαστούνι του μπέιζμπολ. 

Οι μαρτυρίες των μελών της οικογένειας του θύματος οδήγησαν ταχύτατα τους αστυνομικούς στο 43χρονο ανιψιό του δολοφονηθέντος, τον οποίο συνέλαβαν και ανέκριναν το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί μέχρι αυτή τη στιγμή την πράξη του, όμως οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του οδήγησαν στον εντοπισμό του μπαστουνιού του μπέιζμπολ και σε ένα ζευγάρι ματωμένα υποδήματα που όπως φαίνεται φορούσε ο δράστης, όταν διέπραξε το έγκλημα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν χρόνιες οικογενειακές διαφορές, αλλά μόνο μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης θα διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top