Αποκλειστικό Star- ΣΟΚ στο Κορωπί: Εντοπίστηκε νεκρή μία γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος

Είχε σημάδια κακοποίησης

Έσπρωξε διστακτικά τη  μισάνοιχτη πόρτα του τροχόσπιτου, κοίταξε μέσα και κυριολεκτικά μούδιασε από το σοκ. 

Μπροστά του ήταν μια γυναίκα νεκρή πεσμένη στο πάτωμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ήταν περασμένες εννέα και μισή το πρωί σε ένα κτήμα με οπορωφόρα δέντρα που βρίσκεται δίπλα στην λεωφόρο Μαρκοπούλου, μερικές δεκάδες μέτρα από το σταθμό του προαστιακού στο Κορωπί.

Κυριευμένος από πανικό ο επιστάτης του κτήματος, ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ πιστεύοντας ότι η γυναίκα ακόμη ζούσε, αλλά κάλεσε και την αστυνομία καθώς το θύμα έδειχνε να έχει στο σώμα έντονα σημάδια από κακοποίηση. 

Όταν έφτασε όμως το ασθενοφόρο διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.  Οι αστυνομικοί ερεύνησαν σχολαστικά το τροχόσπιτο αλλά και το κτήμα προσπαθώντας να ρίξουν φως στην υπόθεση καθώς τις πρώτες ώρες, όλα τα ενδεχόμενα ήταν πιθανά όπως και αυτό της  ανθρωποκτονίας. 

Το μυστήριο ωστόσο λύθηκε αργά το μεσημέρι με την παρουσία του ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε μακροσκοπικά, ότι αιτία θανάτου της γυναίκας ήταν πιθανότατα,  το πνευμονικό οίδημα από χρήση ναρκωτικών. 

Όπως διαπιστώθηκε το θύμα ήταν γνωστό στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες παλαιότερα είχε απασχολήσει την αστυνομία ως χρήστης ναρκωτικών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top