Μαρτυρία-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ για τα καμένα τρόλεϊ! «Γυναίκες πέταξαν μολότοφ»

Ένας από τους οδηγούς μίλησε στο Star για τον εφιάλτη έξω από το Πολυτεχνείο

Τρία τρόλεϊ πυρπολήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας  με βόμβες μολότοφ μπροστά στο  Πολυτεχνείο.

Ο οδηγός ενός από τα τρόλεϊ που καταστράφηκε ολοσχερώς μίλησε στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα για την περιπέτεια που έζησε.

«Ευτυχώς πρόλαβα, πήρα τα πράγματα μου, βγήκα έξω και έβγαλα τον κόσμο έξω και φύγαμε», είπε ο οδηγός.

Για μια ακόμη φορά, η καταδρομική επίθεση ξεκίνησε από την οδό Τοσίτσα. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι βρήκαν σταθμευμένα τα τρόλεϊ και άρχισαν να φωνάζουν στους επιβάτες «βγείτε έξω» και στην συνέχεια πέταξαν τις μολότοφ.

«Κατευθείαν ανοίγω τις πόρτες, έρχονται πίσω μας, βλέπουν ότι έχω σταματήσει πίσω από το άλλο τρόλεϊ, που είχαν ήδη πυρπολήσει, πλησιάζουν και ρίχνουν και σε μένα μολότοφ. Φορούσαν κουκούλες, ήταν ντυμένοι στα μαύρα και ανάμεσα τους ήταν και δύο γυναίκες», πρόσθεσε ο oδηγός στο Star .

Για τους οδηγούς των τρόλεϊ και τους επιβάτες, η διαδρομή μπροστά από το Πολυτεχνείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, ειδικά τις βραδινές, γι' αυτό ζητούν να δοθεί λύση γρήγορα και να παρθούν μέτρα.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζήτησε την παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ.Τόσκα.

Το υπουργείο από την πλευρά του σχολίασε πως ο δήμαρχος «επιλέγει την εύκολη κριτική, αλλά όποτε του έχει ζητηθεί να αναλάβει ευθύνες, το αποφεύγει».

Οκτώ τρόλεϊ έχουν πυρποληθεί μέχρι σήμερα και οι αντιδράσεις από τα κόμματα ήταν σφοδρές.

Οι οδηγοί των τρόλεϊ είναι έτοιμοι να κινητοποιηθούν σε περίπτωση που δεν δοθεί τέλος στο σκηνικό του πολέμου που ζουν σχεδόν καθημερινά μπροστά στο Πολυτεχνείο. Το κράτος δεν  μπορεί να μένει απαθές, να καταλύονται βασικές αρχές της Δημοκρατίας από τους κουκουλοφόρους και να παραμένει αδρανές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top