Η αδελφή του ταξιτζή που δολοφονήθηκε άγρια στην Πάρο ζητά δικαίωση – Τι είπε στο STAR

Επαναλαμβάνεται σε δεύτερο βαθμό η δίκη

Η αδερφή του οδηγού ταξί Δημήτρη Μίχα, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια από ληστές τράπεζας τον Αύγουστο του 2012 στη Νάουσα της Πάρου, ζητάει δικαίωση. 

Η αδελφή του θύματος- ο οποίος ήταν και πρώην γαμπρός της Βίκυς Μοσχολιού- Μαρία Μίχα μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε πως «ο Δημήτρης ήταν ο άνθρωπος που όταν κάποιος ζήταγε βοήθεια, έτρεχε. Ενστικτωδώς έκανε ο,τι έκανε, γιατί έτσι είχε μεγαλώσει ο Δημήτρης με καλές αρχές και μπροστά του είδε να εξελίσσεται  μια ληστεία, μια κακή πράξη. Προσπάθησε να την εμποδίσει».

«Κι άλλοι τρέξανε, δεν έτρεξε μόνο ο Δημήτρης, απλώς ο Δημήτρης ήταν ο άτυχος, γιατί ο Δημήτρης τον έπιασε τον ληστή και μετέπειτα δολοφόνο του. Τον δολοφόνησε και αυτός με το καουμπόικο χαρακτηριστικό καπέλο που ακούγεται συνέχεια και η άλλη η παρέα», είπε η κυρία Μίχα.

Για την υπόθεση καταδικάστηκε ένας τριαντάχρονος αντιεξουσιαστής σε 25χρόνια κάθειρξη ως  συνεργός στην ανθρωποκτονία και στη ληστεία. Ο ίδιος άνθρωπος αθωώθηκε πρωτόδικα από την κατηγορία της συμμετοχής στην τρομοκρατική οργάνωση "συνωμοσία των Πυρήνων της φωτιάς" . Ο εισαγγελέας διαφώνησε με αυτό το σκέλος της απόφασης, άσκησε έφεση και τώρα η δίκη επαναλαμβάνεται σε δεύτερο βαθμό από μηδενική βάση.

«Δεν αντέχω  ψυχολογικά, αλλά πρέπει να σταθώ όρθια για να δικαιωθεί η μνήμη του. Τέσσερεις σφαίρες έφαγε ο άνθρωπος, η μία στο κεφάλι. Όλοι χτυπάγανε και αυτός που πάλευε μαζί του, γιατί με έναν πάλευε, που φόραγε το καουμπόικο καπέλο», πρόσθεσε η Μαρία Μίχα.

Ο κατηγορούμενος που κάθεται μόνος του στο εδώλιο, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, δηλώνει αθώος για όλα τα αδικήματα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top