Δίκη «μαύρης χήρας»: Οι υπάλληλοι του μηχανουργείου, το μυστικό δωμάτιο και η οικιακή βοηθός

Την Τρίτη συνεχίζεται η δίκη της -Σε αντιφάσεις έπεσαν οι καταθέσεις μαρτύρων

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η δίκη για την δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου από την Κοιλάδα Αργολίδας, η οποία συνεχίστηκε το Σάββατο και στη συνέχεια διεκόπη για αύριο Τρίτη.

Μάλιστα δεν είναι απίθανο αύριο να απολογηθεί η κατηγορούμενη Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία σημειώνουμε πως έχει καταθέσει αίτηση εξαίρεσης της Προέδρου, των δυο τακτικών δικαστών και του εισαγγελέα ,που απερρίφθη στο σύνολο της, όπως επίσης απερρίφθη και η δήλωση αποχής της Προέδρου που έγινε για λόγους ευθιξίας.

Ωστόσο όλα θα κριθούν από τα διαδικαστικά θέματα που εκκρεμούν, καθώς υπάρχει από την υπεράσπιση της κατηγορούμενης μια αγωγή κακοδικίας, η οποία εντός 48 ωρών πρέπει να επιδοθεί στην Πρόεδρο από τον Πρόεδρο του ειδικού δικαστηρίου που θα δικάσει αυτή την αγωγή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ:

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ:

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Θανάσης Λάμπρου βρέθηκε πεσμένος μπρούμυτα στην αυλή του κολλητού του φίλου, πυροβολημένος δυο φορές με το όπλο του (αδελφικού του φίλου).

Κατά την διάρκεια της δίκης, εξετάστηκαν οι υπάλληλοι του μηχανουργείου καθώς βρίσκεται σε απόσταση 350 μέτρων από το σπίτι του αδελφικού φίλου του Καπετάνιου.

Οι υπάλληλοι έπεσαν σε αντιφάσεις σχετικά με τις προανακριτικές τους καταθέσεις. Οι αντιφάσεις αφορούσαν στην φυσική παρουσία του φίλου αλλά και ενός ακόμη ατόμου στο μηχανουργείο, την ώρα της δολοφονίας: Από τις 12:30 έως τις 13:20.

Αν και ζητήθηκε η κατ΄αντιπαράσταση εξέταση τους (των 2 υπαλλήλων, του κολλητού φίλου του καπετάνιου και ενός πελάτη του μηχανουργείου), δεν έγινε δεκτή από την Πρόεδρο του δικαστηρίου.

Η ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:

Πρόκειται για την γυναίκα που καθάριζε το σπίτι του κολλητού φίλου του καπετάνιου και την πηγαινοέφερνε με το μηχανάκι η κατηγορούμενη, καθώς είχε τα κλειδιά.

Η οικιακή βοηθός μίλησε και για ένα μυστικό δωμάτιο που υπάρχει στο υπόγειο αλλά δεν φαίνεται απ΄έξω, καθώς αντί για πόρτα υπάρχει μια μπαλκονόπορτα ώστε να μπεις.

Παράλληλα είπε ότι όταν καθάριζε το σπίτι βρήκε ένα σεντόνι το οποίο είχε δει και στο σπίτι της κατηγορουμένης, αλλά και κάποια ρούχα που ταίριαζαν στον σωματότυπό της.

Μάλιστα κατέθεσε ότι λίγο καιρό πριν ξεκινήσει το δικαστήριο δέχτηκε κάποιες απειλές από την μητέρα της «μαύρης χήρας» που της είπε πως «θα πληρώσεις αυτό που έκανες στο παιδί μου», τις οποίες απέδειξε με κάποιες κλήσεις η οικιακή βοηθός.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 30-40 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ:

Την μοιραία ημέρα ο μάρτυρας κατέθεσε ότι πήγε στις 13:40 στο κτήμα του, και περιέγραψε ότι είδε έντονη κινητικότητα στο σπίτι.

Όταν πλησίασε, είδε τον φίλο του καπετάνιου, έναν ακόμη άντρα, ενώ λίγο μετά έφτασε και ο σύζυγος της αδερφής της κατηγορουμένης.

Όταν έφτασε, ο σύζυγος της αδερφής της κατηγορουμένης ρώτησε αν ζει ο καπετάνιος, οπότε ο μάρτυρας υπέθεσε πως για να του έκανε την ερώτηση αυτή, γνώριζε τι είχε συμβεί.

Κατά την διάρκεια της δίκης, και ο ιδιοκτήτης του κτήματος υπέπεσε σε αντιφάσεις:

Αρχικά είχε πει στην αστυνομία πως όταν έφτασε αντίκρισε τον Θανάση Λάμπρου να φορά μια μπλούζα χρώματος σκούρο μπλε.

Ο κολλητός του Θανάση όμως, είπε πως όταν έφτασε στο σπίτι του, ο Θανάσης φορούσε ένα φανελάκι και ότι η μπλούζα βρισκόταν λίγο πιο πέρα. Αυτό σημαίνει ότι στο μεσοδιάστημα μέχρι να φτάσει η αστυνομία, κάποιος έβγαλε αυτή την μπλούζα από τον καπετάνιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top