Με μια ανακοίνωση ΕΠΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝ, η «μαύρη χήρα» της Αργολίδας που κατηγορείται για τον φόνο του καπετάνιου συζύγου της Θανάση Λάμπρου, περνά στην αντεπίθεση και λύνει την σιωπή της.

Στην ηχητική της δήλωση που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το arcadiaportal, η Δήμητρα Βούλγαρη κάνει λόγο για «παράνομη και αντιδικονομική συμπεριφορά» της έδρας.

Μάλιστα ζητά την επιστροφή των δικηγόρων της (Σπύρου και Βασίλη Ρομποτή), ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε παραιτήθηκαν από την υπεράσπιση της.

Στην δήλωση αρνείται την υπεράσπιση από τον κ. Καρνέζη, και λέει:

 

 

«Είμαι η Δήμητρα Βούλγαρη και κατηγορούμαι για ανθρωποκτονία την οποία εγώ αρνούμαι. Δηλώνω:

Πρώτον ότι έχω δικηγόρους τους Βασ. και Σπ. Ρομποτή οι οποίοι ουδέποτε παραιτήθηκαν της υπόθεσής μου και ουδέποτε έχει καταγραφεί κάτι τέτοιο στα πρακτικά.

Δεύτερον: Θέλω να με υπερασπιστούν οι κκ. Βασ. και Σπ. Ρομποτής και ουδείς άλλος.

Τρίτον: Δεν θέλω τους δικηγόρους που μου ορίσατε χωρίς να ερωτηθώ, μόνο και μόνο επειδή τυγχάνουν της έγκρισής σας.

Τέταρτον: Αρνούμαι την υπεράσπιση κυρίως από τον κ. Καρνέζη.

Πέμπτον: Πληρεξούσιο και αντίκλητό μου να υποστηρίξει την αίτηση εξαίρεσης της προέδρου και του τακτικού δικαστηρίου του Μεικτού Ορκωτού Τρίπολης ενώπιον του οποίου λογοδοτώ που καταθέτω, ορίζω τον κ. Σπ. Ρομποτή.

Έκτον: Σας γνωστοποιώ ότι σας έχω αναφέρει στον Άρειο Πάγο για την αντιδικονομική συμπεριφορά σας που συνίσταται στην καταστρατήγηση και φαλκίδευση εν όλω των υπερασπιστικών μου δικαιωμάτων.

Έβδομον: Σας γνωστοποιώ ότι έχει κατατεθεί εναντίον σας αγωγή για κακοδικία ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, την οποία αρνείστε εντέχνως να παραλάβετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο φίλος του δολοφονημένου καπετάνιου μιλά αποκλειστικά στο STAR-Τι λέει για τη «μαύρη χήρα»

Καταιγιστικές εξελίξεις στη δίκη της «μαύρης χήρας»-Αποχώρησαν οι δικηγόροι της

Tags: