Δίκη «Μαύρης Χήρας» της Αργολίδας- Η κατάθεση ΦΩΤΙΑ του νονού της 13χρονης κόρης του ζευγαριού

Άκουσα έναν άνδρα που ούρλιαζε σε κατάσταση αμόκ «θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω» και μια γυναικεία φωνή που έκλαιγε με αναφιλητά"

Σε κλίμα έντασης συνεχίζεται και σήμερα η δίκη της επονομαζόμενης «Μαύρης Χήρας» της Αργολίδας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης. Το πρωί κατέθεσε ο νονός της κόρης του ζευγαριού, ο οποίος βρισκόταν σε απόσταση 350 μέτρων την ώρα της δολοφονίας τους άτυχου καπετάνιου.

Ο νονός της 13χρονης κόρης του ζευγαριού, ο οποίος θεωρείται μάρτυρας κλειδί καθώς βρισκόταν σε απόσταση 350 μέτρων την ώρα της δολοφονίας, κατέθεσε το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης.

«Άκουσα φωνές. Κοντοστάθηκα. Άκουσα έναν άνδρα που ούρλιαζε σε κατάσταση αμόκ «θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω» και μια γυναικεία φωνή που έκλαιγε με αναφιλητά. Στη συνέχεια άκουσα έναν άνθρωπο που έτρεχε. Τα βήματά του. Άκουσα αγκομαχητά. Έναν πυροβολισμό. Ένα «ωχ». Επικράτησε απόλυτη ησυχία και μετά από τριάντα δευτερόλεπτα ήρθε και ο δεύτερος πυροβολισμός».

Ο παιδικός φίλος του Θανάση Λάμπρου, στο σπίτι του οποίου έγινε η δολοφονία και μάλιστα με το δικό του περίστροφο, μετά την κατάθεσή του στο δικαστήριο μίλησε στη Γιώτα Κηπουρού, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Δείτε εδώ: Ο φίλος του δολοφονημένου καπετάνιου μιλά αποκλειστικά στο STAR-Τι λέει για τη «μαύρη χήρα»

Την ίδια ώρα ο συνήγορος υπεράσπισης της χήρας, κ. Ρομποτής έκανε λόγο για «παράνομη» συμπεριφορά των μελών του δικαστηρίου απέναντι στην πελάτισσα του.

«Υποβάλαμε αναφορά στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου στην οποία περιγράφουμε την  παράνομη και όλως αντιδικονομική συμπεριφορά των μελών της σύνθεσης του δικαστηρίου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top