Η εγκληματικότητα «εκτελεί» τη νυχτερινή βάρδια σε περίπτερα και ταξί (βίντεο)

Με το που πέσει το σκοτάδι… κατεβαίνουν τα ρολά

Ακόμη και το ωράριο λειτουργίας των περιπτέρων ρυθμίζει πλέον η εγκληματικότητα καθώς τα βράδια οι επιθέσεις των κακοποιών  έχουν αυξηθεί δραματικά με αποτέλεσμα πολλοί από τους βιοπαλαιστές να κατεβάζουν ρολά όταν πέφτει το σκοτάδι για να αποφύγουν τις ληστείες.

Εικόνες ωμής βίας αποτελούν πλέον ρουτίνα μιας σκληρής καθημερινότητας με πρωταγωνιστές εκατοντάδες βιοπαλαιστές που πασχίζουν να επιβιώσουν δουλεύοντας ακόμη και νυχτερινή βάρδια  κι ας γνωρίζουν ότι πλέον, με την έξαρση της εγκληματικότητας, το ρίσκο είναι μεγάλο. 

Όπως λένε μάλιστα, έχουν δει τόσο πολλά τα μάτια τους,  που πλέον καταλαβαίνουν με την πρώτη ματιά, εάν θα διατρέξουν κίνδυνο ή όχι από τον κάθε πελάτη όταν αυτός πλησιάζει το περίπτερο. 

Στην ίδια μοίρα είναι και οι οδηγοί των ταξί που καλύπτουν τη νυχτερινή βάρδια. Οι κακοποιοί τους θεωρούν εύκολο στόχο και οι ληστείες τα βράδια είναι συχνές. Όποιον οδηγό και να ρωτήσεις έχει σίγουρα κάποια ιστορία να διηγηθεί. Είτε προσωπική είτε κάποιου φίλου ή στενού συνεργάτη. 

Κάποιοι μάλιστα έχουν δίπλα τους από ρόπαλα έως εκκενωτές ρεύματος καθώς ελπίζουν ότι θα τους προστατεύσουν από τους επίδοξους κακοποιούς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top