Υφαντής- Οι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ληστές άρπαξαν 50.000 ευρώ! Κούγιας: "Πυροβόλησαν για να σκοτώσουν τον πρόεδρο"

Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον αδελφό και τον γιο του ιδρυτή

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο εργοστάσιο της εταιρείας «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα 4 στην Κηφισιά. Τέσσερις άγνωστοι με καλάσνικοφ «σήκωσαν» 50.000 ευρώ σε μία ληστεία που χαρακτηρίστηκε από τις Αρχές… μαφιόζικη.

Οι αδίστακτοι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον αδελφό του ιδρυτή Χαράλαμπο Υφαντή αλλά και τον ανιψιό του, Κωνσταντίνο Υφαντή ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν εναντίον περιπολικού που μόλις είχε φτάσει στο σημείο.

Πριν φύγουν φρόντισαν να κάψουν το μαύρο αμάξι μάρκας BMW, στο οποίο επέβαιναν και να γίνουν καπνός. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους πιάσει.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «​Σήμερα, περί ώρα 15.00, τέσσερις κουκουλοφόροι εισήλθαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΥΦΑΝΤΗΣ στην Κηφισιά και, αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, διέπραξαν το αδίκημα της ένοπλης ληστείας. 

Κατά τη διάπραξη της ένοπλης ληστείας πυροβόλησαν με σκοπό τη διάπραξη ανθρωποκτονίας εις βάρος του ιδρυτού και Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας, Αλεξίου Υφαντή, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, κατά του Αντιπροέδρου της εταιρείας και αδελφού του ιδρυτού, Χαράλαμπου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε δύο σφαίρες στα πόδια, και κατά του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας και υιού του ιδρυτού, Κωνσταντίνου Υφαντή, ο οποίος και δέχθηκε μια σφαίρα στο αριστερό πόδι.

Οι τραυματίες ευρίσκονται εκτός κινδύνου. Η λεία των ληστών ήταν 50.000€. Η διάπραξη των εγκλημάτων βιντεοσκοπήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας και όλο το υλικό της βιντεοσκοπήσεως έχει παραδοθεί στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί και την αστυνομική προανάκριση. Οι δράστες καταζητούνται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top