Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 35χρονης στους Γαργαλιάνους – Διαλύθηκε το κρανίο της

Από τη θέση του συνοδηγού την πυροβόλησε ο δράστης

Η σφαίρα διέλυσε το κρανίο της 35χρονης στη Μεσσηνία

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τον μαρτυρικό θάνατο της 35χρονης μητέρας από τους Γαργαλιάνους που βρέθηκε χθες νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της από το σύζυγό της.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline, ο σύζυγος της γυναίκας, που είναι πυροσβέστης πενταετούς θητείας, την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στις 07:30 το πρωί της Παρασκευής σε έναν αγροτικό δρόμο στη Λεύκη.

Στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκε ούτε το όπλο, ούτε ο κάλυκας που έκοψαν το νήμα της ζωής της άτυχης μητέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ οι αστυνομικοί πήραν από το σπίτι του θύματος τα κυνηγετικά όπλα του συζύγου, τα οποία κατείχε νόμιμα, και τα έστειλε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, όπου θα πραγματοποιηθεί βαλλιστική εξετάση.

Οι αρχές είχαν αποκλείσει από νωρίς το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και άρχισαν να εξετάζουν υπόπτους από το στενό οικογενειακό περιβάλλον την γυναίκας, αφήνοντας όμως όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι μία μόνο φορά ίσως και εξ επαφής, αν και αυτό θα το πει με βεβαιότητα ο ιατροδικαστής. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός σχεδόν διέλυσε το κρανίο της 35χρονης, η οποία καθόταν στη θέση του οδηγού.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, αυτός που την πυροβόλησε καθόταν στη θέση του συνοδηγού, καθώς το τραύμα από τον πυροβολισμό βρίσκεται δεξιά και τα σκάγια βγήκαν από την αριστερό μέρος του κρανίου.

Μέσα τέλος στο κρανίο βρέθηκε το πλαστικό πώμα που κρατάει τα σκάγια μέσα στο φυσίγγι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top