ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-Στο έλεος τριών αδίστακτων κακοποιών ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ

ΔΕΙΤΕ με τι μένος τον γρονθοκοπούν

Τρεις αδίστακτοι ληστές επιτέθηκαν σε ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στον Γέρακα και το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας.

Οι κακοποιοί τον χτύπησαν στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω. Όταν εκείνος προσπάθησε να σηκωθεί τον χτύπησαν πάλι.

Παρότι το μαγαζί έχει παντού κάμερες, αυτό, δεν φάνηκε να τους φοβίζει. Μάλιστα και οι ΤΡΕΙΣ δράστες είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους και φορούσαν απλώς... κουκούλα.

Πως έγινε το περιστατικό

Λίγο μετά τις έντεκα και μισή το βράδυ, ένας από τους τρεις ληστές μπήκε στο μαγαζί προσποιούμενος τον πελάτη. Αγόρασε τσίχλες και τσιγάρα κι ύστερα αποχώρησε. Ελάχιστα λεπτά αργότερα επέστρεψε με τους δύο συνεργούς του. Σ' αυτό εδώ το σημείο επιτέθηκε τον ιδιοκτήτη, τη στιγμή που ο άλλος δράστης πήδηξε στο ταμείο και χτύπησε στο κεφάλι την κοπέλα του.

Η νεαρή γυναίκα, πάει να καλέσει την αστυνομία. Τότε, της αρπάζουν το τηλέφωνο και της το πετάνε στο πρόσωπο! Εκείνη αντιδρά πετώντας τους αντικείμενα.

Όπως είπε στο STAR o ιδιοκτήτης, οι δράστες πήραν ΟΛΑ τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο... τα οποία ξεπερνούσαν τα χίλια ευρώ!

Η αστυνομία προσπαθεί να φτάσει στους δράστες, εξετάζοντας προσεκτικά το υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top